Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti, sincer, după ce Real Madrid a fost umilită de Barcelona! ”Această înfrângere ne va scufunda!”

Carlo Ancelotti, sincer, după ce Real Madrid a fost umilită de Barcelona! ”Această înfrângere ne va scufunda!”

Real Madrid

Comentarii

FC Barcelona a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului Spaniei.

După eşecul usturător, antrenorul italian a găsit cu greu explicaţii. Totuşi, el şi-a asumat răspunderea în totalitate pentru această înfrângere. Ancelotti le-a promis suporterilor că se va revanşa în faţa lor la finalul sezonului. 

Real Madrid este mare favorită să câştige în acest an campionatul spaniol, iar în UEFA Champions League va juca contra lui Chelsea în sferturile de finală ale competiţiei. 

”Barcelona a fost mai bună şi merita victoria, nu am o problemă să îmi asum responsabilitatea pentru că eu am greşit în acest joc. Nu fac o dramă, ştim cât de important este jocul cu Barcelona, mai ales pentru suporteri. 

Ne pare foarte rău dar trebuie să continuăm, să ne antrenăm bine, să avem un echilibru mental. Această înfrângere ne va ”scufunda”, dar avem un avantaj de nouă puncte şi trebuie să fim echilibraţi.

Jucătorii erau foarte motivaţi pentru acest meci. Am jucat foarte prsot, eu am pregătit meciul foarte prost dar avem timp să ne recuperăm energia şi să ne pregătim bine pentru finalul sezonului, pentru a câştiga trofee. Avem nouă puncte în faţă şi suntem în sferturile Ligii Campionilor, îmi pare foarte rău pentru înfrângere, sunt foarte trist, dar trebuie să am echilibru”, a spus Ancelotti, citat de Sport.es.

Podiumul LaLiga este ocupat de Real Madrid – 66 de puncte, FC Sevilla – 57 şi FC Barcelona – 54. Atletico Madrid este pe locul 4, tot cu 54 de puncte, dar catalanii au un meci mai puţin.

Afla mai multe despre: real madrid-barcelona-ancelotti 

viewscnt
Articole similare