Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti ştie de ce a pierdut echipa lui în faţa lui Manchester City! ”Mijlocaşii trebuie să ajute!”

Carlo Ancelotti ştie de ce a pierdut echipa lui în faţa lui Manchester City! ”Mijlocaşii trebuie să ajute!”
Comentarii

Manchester City a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (2-1), echipa Real Madrid, în manşa I a semifinalelor Ligii Campionilor, probabil cel mai frumos joc din actuala ediţie a competiţiei. Returul va avea loc la 4 mai.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din România, cu Istvan Kovacs la centru. În prima repriză, jocul nu i-a pus niciun fel de probleme arbitrului român, care nu a avut ce fluiera, doar cinci faulturi, două ofsaiduri şi cinci cornere.

A doua repriză a fost mult mai intensă pentru brigada română. Kovacs s-a remarcat printr-un avantaj corect lăsat la golul al patrulea al gazdelor. Apoi, în minutul 80, Laporte a atins mingea cu mâna deasupra umărului, la un duel pentru balon cu Benzema, după o centrare. Kovacs a dictat fără ezitare penalty, care a fost transformat de Benzema.

În minutul 54, centralul i-a acordat un cartonaş galben lui Pep Guardiola pentru proteste. Partida a fost dominată clar de City, care a ratat numeroase ocazii, dar oaspeţii au fost foarte periculoşi pe contraatac.

La finalul meciului, antrenorul italian a găsit motivele pentru care Real Madrid a pierdut. El susţine că mijlocaşii trebuie să ajute mai mult pe faza defensivă, deoarece este foarte greu să acoperi toate spaţiile doar cu fundaşii. 

”Mijlocaşii trebuie să ajute!”

”Plecăm de aici cu un rezultat care nu ne e favorabil, pentru că am încasat patru goluri. Nu ne-am apărat bine. Pentru a ajunge în finală, trebuie să ne apărăm mai bine. Nu poţi acoperi toate spaţiile cu doar patru fundaşi, mijlocaşii trebuie să ajute.

Au fost pierdute duelurile individuale, trebuie să fim mai atenţi. Nu este nimic pierdut, aşteptăm meciul de pe 'Bernabeu', magia de pe 'Bernabeu'. Manchester City este o echipă care joacă foarte bine. Partea proastă este că am încasat patru goluri, latura pozitivă este că am marcat trei”, a spus antrenorul italian, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: ucl-real madrid-city-ancelotti 

viewscnt
Articole similare