You are here:

Cârţu, reacţie dură după ce Universitatea Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie: ”Nu îmi vorbiţi mie de titlu!”

Cârţu, reacţie dură după ce  Universitatea Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie: ”Nu îmi vorbiţi mie de titlu!”

Universitatea Craiova

Comentarii

Meciul dintre Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a zecea din Superliga României.

Concluzia lui Cârţu după ce Universitatea Craiova a ajuns la patru meciuri fără victorie

Formaţia antrenată de Constantin Gâlcă a obţinut un rezultat de egalitate pe terenul liderului din Superliga, U Cluj.

Oltenii s-au văzut conduşi încă din prima repriză după reuşita lui Mamadou Thiam. Oshima a reuşit să restabiliească egalitatea pe tabelă în repriza secundă, cu un şut deviat. Universitatea Craiova rămâne pe locurile de play-off, cu un total de 16 puncte după 10 etape. În ultimele patru etape, oltenii au obţinut doar două puncte.

Sorin Cârţu, fostul preşedinte de la Universitatea Craiova, a analizat lupta la titlu din Superligă şi şansele pe care le au oltenii în actualul sezon.

„Urmează meciuri grele, dar ştiau ce program au. Sunt 10 etape şi 16 puncte, nu mi se pare… E o medie de 1,6 puncte pe meci. Nu-mi vorbiţi mie de titlu la o medie de 1,6. N-ai cum să vorbeşti de titlu cu o medie de 1,6. Eu la modul ăsta fac întotdeauna socotelile.

Sigur că 10 etape înseamnă o treime din sistemul regular, dar vreau mai mult dacă ai acest obiectiv de a câştiga campionatul. Sigur că în momentul în care vin jucători, ai mai mult timp la dispoziţie, să vedem.

Poate va fi şi inspiraţie mai multă. Poţi să recuperezi, dar să vedem cum jucăm cu handicap dacă noi jucăm prost când suntem cât de cât cu un avantaj sau la egalitate”, a declarat Cârţu, potrivit fanatik.

MM Stoica a evidenţiat marea problemă a unei rivale din Superliga: "Păreau că au plecat din tun"

Afla mai multe despre: universitatea craiovatitlucârţu 

viewscnt
Articole similare