Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Casa lui Karim Benzema ar fi fost spartă din nou de hoţi! Nimeni nu se afla în locuinţă la momentul jafului

Casa lui Karim Benzema ar fi fost spartă din nou de hoţi! Nimeni nu se afla în locuinţă la momentul jafului

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, locuinţa lui Karim Benzema a fost spartă de hoţi, duminică, în timp ce atacantul juca în meciul pe care echipa lui, Real Madrid, l-a terminat la egalitate, scor 2-2, pe teren propriu, cu Elche, în LaLiga, informează lequipe.fr.

Valoarea prejudiciului nu este cunoscută încă. În locuinţa dintr-un cartier de lux al Madridului nu se afla nimeni în momentul jafului. Casa internaţionalului francez a mai fost spartă de hoţi în februarie 2019, în timp ce el evolua într-un El Clasico. Atunci, jucătorului i s-ar fi furat mai multe ceasuri şi bijuterii.

Benzema, 34 de ani, a avut şi din punct de vedere fotbalistic o zi proastă, duminică. El a ratat un penalty în prima repriză şi a părăsit terenul accidentat, în minutul 58.

Carlo Ancelotti s-a enervat după remiza cu Elche

”Credeam că meciul e pierdut. Faptul că n-am pierdut spune multe despre această echipă. De obicei, pierdem astfel de meciuri. Avem multe de învăţat, pentru că am primit două goluri evitabile. Nu am jucat bine, trebuia să fim mai compacţi.

Nu pot fi mulţumit, trebuia să profităm de ocaziile avute. Urmează momentele importante, care pot fi decisive pentru câştigarea titlului. Am ratat o oportunitate, dar cred că asta crede şi Sevilla acum. Competiţia este strânsă. A fost o etapă nebună în acest weekend.

Trebuie să evaluăm situaţia lui Benzema, nu ştim deocamdată, dar vom afla în curând. Nu este aceeaşi problemă ca în meciul de la San Sebastian”, a spus antrenorul echipei, citat de Marca.

Afla mai multe despre: real madrid-benzema-spania 

viewscnt
Articole similare