Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Casemiro a debutat pentru Manchester United! ”Diavolii” s-au impus în Premier League contra lui Southampton

Casemiro a debutat pentru Manchester United! ”Diavolii” s-au impus în Premier League contra lui Southampton

Manchester United

Comentarii

Manchester United a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Southampton, într-un meci din etapa a patra a campionatului Angliei.

Manchester United, scor 1-0 în deplasare cu Southampton, în Premier League

Unicul gol al partidei a fost marcat de Bruno Fernandes în minutul 55. Manchester United traversează o perioadă bună după ce a reuşit să se impună în faţa celor de la Liverpool în etapa trecută, reuşind să presteze un joc solid. 

Clubul englez Manchester United a anunţat vinerea trecută, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu gruparea spaniolă Real Madrid în cazul transferului lui Casemiro.

Brazilianul în vârstă de 30 de ani, s-a despărţit cu ochii în lacrimi de echipa la care a evoluat în ultimele opt sezoane şi alături de care a câştigat în total 18 trofee, inclusiv cinci Ligi ale Campionilor (2014, 2016, 2017, 2018, 2022).

Brazilianul a fost introdus pe teren în minutul 80, în locul lui Anthony Elanga. Potrivit SofaScore, fostul mijlocaş al lui Real Madrid a fost notat cu nota 6.7. 

Partidele Brentford – Everton, Brighton – Leeds United, Chelsea – Leicester, Liverpool – Bournemouth, Manchester City – Crystal Palace şi Arsenal – Fulham au loc tot sâmbătă, iar meciurile Aston Villa – West Ham, Wolverhampton – Newcastle şi Nottingham Forest – Tottenham sunt programate duminică.

Afla mai multe despre: united-southampton- premier league-casemiro 

viewscnt
Articole similare