adplus-dvertising
You are here:

Casemiro, cu ochii în lacrimi la despărţirea de Real Madrid. Brazilianul a primit o surpriză din partea lui Florentino Perez

Casemiro, cu ochii în lacrimi la despărţirea de Real Madrid. Brazilianul a primit o surpriză din partea lui Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Mijlocaşul brazilian Casemiro a primit medalia de aur şi diamante din partea preşedintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez, în cadrul unei ceremonii organizate luni, la Centrul sportiv de la Valdebebas, înaintea plecării fotbalistului sud-american la Manchester United.

Casemiro, în vârstă de 30 de ani, s-a despărţit cu ochii în lacrimi de echipa la care a evoluat în ultimele opt sezoane şi alături de care a câştigat în total 18 trofee, inclusiv cinci Ligi ale Campionilor (2014, 2016, 2017, 2018, 2022).

"Vreau să-i mulţumesc acestui club, care m-a modelat ca persoană şi ca jucător. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor, pentru toate nopţile magice trăite aici. Istoria este incredibilă. Acest club are ce este mai bun, de aceea este mereu cel mai bun şi va continua să câştige", a spus Casemiro.

Format la Sao Paulo FC, Casemiro a sosit la Real Madrid în ianuarie 2013 şi, după ce a jucat o scurtă perioadă la echipa secundă a clubului spaniol, a fost împrumutat pentru un sezon la FC Porto (2014-2015). După revenirea sa pe Santiago Bernabeu, Casemiro a devenit unul dintre jucătorii de bază ai lui Real Madrid, pentru care a disputat peste 300 de meciuri în toate competiţiile şi a marcat 31 de goluri.

Real Madrid a acceptat să-l cedeze pe Casemiro la Manchester United în schimbul sumei de 72 de milioane de euro, la care s-ar putea adăuga bonusuri de până la 13 milioane de euro.

viewscnt
Articole similare