You are here:

Cât de cunoscut este Florinel Coman în Europa? Reacţia unui mare jurnalist spaniol când a fost întrebat despre el

Cât de cunoscut este Florinel Coman în Europa? Reacţia unui mare jurnalist spaniol când a fost întrebat despre elgalerie foto

FCSB

Comentarii

Jose Antonio Rosa este un cunoscut jurnalist spaniol, specialist în fotbal internaţional, redactor al postului andaluz CanalSur şi al publicaţiei MuchoDeporte. Este considerat unul dintre cei mai experimentaţi jurnalişti din Spania, dar recunoaşte că n-a auzit de Florinel Coman.

În cadrul unei rubrici lunare în care Jose Antonio Rosa este supus tirului de întrebări de la cititorii Mucho Deporte, jurnalistul a fost rugat să-şi spună parerea şi despre Florinel Coman.

Interlocutorul lui Rosa dorea să ştie dacă atacantul de la FSCB are şanse să joace pe viitor la o echipă mare din Europa.

Răspunsul lui Rosa a fost extrem de scurt şi extrem de direct: ”Nu-l cunosc, nu l-am vazut. Îmi pare rău, dar nu ma pot pronunţa!”. 

Acelaşi jurnalist oferă la o altă întrebare câteva exemple de tineri fotbalişti, care în opinia sa vor impresiona pe viitor în fotbalul internaţional. Între ei Alban Lafont, Dayot Upamecano, Ryan Sessegnon, Pulisic, Rúben Neves, Frenkie De Jong, Bergwijn sau Rodrygo Goes.

Afla mai multe despre: florinel comanfcsbreactie 

viewscnt
Articole similare