Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de dur este Adi Mutu la antrenamente: ”Are unele momente!” Pe cine ”urechează” de obicei antrenorul Rapidului EXCLUSIV

Cât de dur este Adi Mutu la antrenamente: ”Are unele momente!” Pe cine ”urechează” de obicei antrenorul Rapidului EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alex Albu a oferit un interviu în exclusivitate, pentru OrangeSport.

Mutu a venit la Rapid sezonul trecut. Antrenorul a avut o experienţă nu prea fericită la FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu nu a avut răbdare cu fostul decar al naţionalei şi a decis să pună capăt colaborării dintre cele două părţi. 

Chiar dacă Mihai Iosif a avut un început incredibil în Liga 1 cu Rapid şi a fost chiar şi pe primul loc la un moment dat, echipa a început să nu mai obţină puncte, iar antrenorul a ratat play-off-ul. 

Mutu a venit în locul lui Iosif şi a avut o serie bună de meciuri în play-out. În acest sezon, fostul jucător de la Chelsea vrea să ajungă cu Rapid pe primele locuri ale Superligii. 

Mijlocaşul Alexandru Albu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Orange Sport, în care a dezvăluit cât de dur este Mutu la antrenamente. Jucătorul a explicat că Mutu le cere socoteală mai mult jucătorilor cu profil ofensiv. 

”Are unele momente!”

”Poate în unele momente, trebuie să ai şi momente în care să-ţi iasă bine antrenamentul, e foarte ok, glumeţ şi asta e bine. Sunt câţiva pe care îi ”urechează”, nu neapărat pe cineva anume.

Mai mult cu cei ofensivi, cu atacanţii, cu ei vorbeşte mai mult, pentru că şi dânsul a jucat acolo şi ştie cu ce se mănâncă acel post”, a spus Alexandru Albu, în exclusivitate, pentru OrangeSport. 

Afla mai multe despre: rapid-mutu-albu 

viewscnt
Articole similare