Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de modest este Kante în realitate? Poveste senzaţională din vestiarul lui Chelsea: ”Înainte să mă transfer, auzisem toate poveştile frumoase despre el”

Cât de modest este Kante în realitate? Poveste senzaţională din vestiarul lui Chelsea: ”Înainte să mă transfer, auzisem toate poveştile frumoase despre el”

Chelsea

Comentarii

Antonio Rudiger a vorbit deschis despre cum este cu adevărat N'Golo Kante, unul dintre fotbaliştii care arată foarte multă modestie.

Pe lângă abilităţile care-l fac un fotbalist senzaţional, N'Golo Kante şi-a făcut un renume şi prin modestia pe care o afişează de fiecare dată.

Antonio Rudiger, fundaş care se va despărţi de Chelsea în această vară, a povestit cum este în realitate N'Golo Kante.

Rudiger, mesaj emoţionant despre N'Golo Kante. Cum este mijlocaşul în realitate

Antonio Rudiger îşi termină contractul cu Chelsea în această vară şi presa din Anglia susţine că fundaşul în vârstă de 29 de ani s-ar fi înţeles deja cu Real Madrid, unde ar urma să ajungă liber de contract.

Jucătorul german şi-a confirmat plecarea şi, la final, a ţinut să transmită câteva vorbe frumoase despre colegii săi de la Chelsea.

Printre cele mai impresionante declaraţii au fost cele despre N'Golo Kante. Rudiger spune că n-a crezut în totalitate când, înainte să se transfere la Chelsea, ceilalţi jucători îi povesteau despre lecţiile de modestie pe care le dădea Kante.

Însă a ajuns să-l cunoască şi Antonio Rudiger vorbeşte acum despre cum este în realitate N'Golo Kante:

”Înainte să vin la Chelsea, auzisem toate poveştile frumoase despre el. Au spus că zâmbeşte mereu. Au spus că încă mai conduce un Mini Cooper vechi. Au spus că nu ridică niciodată vocea.

Dar ştii cum este în fotbal, nu? Nimeni nu este chiar aşa. Există prea multă presiune, prea multă dezamăgire. Cu toţii suntem oameni. Nimeni nu este atât de cool tot timpul. Este imposibil. Apoi l-am cunoscut pe N'Golo.

Tot ce-i spuneam acestui băiat, el se uita la mine şi dădea din cap, de parcă se gândea că tot ce-i spun este cu adevărat interesant.

Totul despre Kante este adevărat. Chiar şi acel Mini Cooper - oamenii râd de el, dar există o poveste reală în spatele lui.

A fost un vis pentru Kante să ajungă în Premier League, venind de unde a venit, iar Mini a fost prima maşină pe care a cumpărat-o când a ajuns în Anglia. Deci, pentru el, nu este doar o maşină, are o însemnătate profundă.

Bineînţeles, colegii glumesc mereu cu el despre asta, dar îţi spun, omul ăsta este atât de politicos încât îţi spune doar ce vrei să auzi.

Cineva i-a spus: ”NG, ştii ce maşină este cu adevărat tare? Un Mercedes, frate. Te văd ”biciuind” un Mercedes negru”. Şi NG se uită sincer la ei şi spune: ”Da, OK, mă voi gândi la asta. Multţumesc, este o idee bună!””

Dar doar se joacă cu tine!!! La sfârşitul zilei ştii că vei vedea acel Mini la terenul de antrenament, în următorii 10 ani.

Le spun oamenilor tot timpul... Există modestie, există umil. Şi apoi există N'Golo Kante”, a povestit Rudiger.

Afla mai multe despre: kante 

viewscnt
Articole similare