Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Cîrjan s-a antrenat cu prima echipă a lui Arsenal înaintea meciului cu Southampton, din Premier League

Cătălin Cîrjan s-a antrenat cu prima echipă a lui Arsenal înaintea meciului cu Southampton, din Premier Leaguegalerie foto

Fotbal

Comentarii

Arsenal are parte de unul dintre cele mai bune sezoane ale sale din ultimii 20 ani. Londonezii se află în luptă directă pentru titlu cu Manchester City, iar ultimele etape se anunţă unele de foc.

Arsenal vine după două jocuri încheiate cu acelaşi scor 2-2 (cu Liverpool în deplasare şi cu West Ham acasă), însă în urma acestor rezultate rămâne un gust amar, pentru că ”Tunarii” ar fi putut obţine mai multe puncte din această ”dublă”: pe Liverpool a condus-o cu 2-0, iar cu West Ham, Bukayo Saka a ratat o lovitură de la 11 metri la scorul de 2-1.

Aşadar, distanţa dintre Arsenal şi Manchester City a scăzut de la opt puncte la patru puncte, iar ”cetăţenii” au un meci mai puţin disputat. Cum Haaland&Co. merg senzaţional, sunt şanse foarte mari ca distanţa dintre cele două formaţii să scadă, curând, la doar un singur punct.

Cătălin Cîrjan, la antrenamentele primei echipe

Pentru ”Tunari” urmează partida cu Southampton, de pe teren propriu, programată vineri, 21 aprilie, de la ora 22:00. Sunt mari favoriţi împotriva formaţiei de pe ultima poziţie a clasamentului, însă nu mai mai e loc de subestimat adversari şi paşi greşiţi.

Presa din Anglia a sesizat că la ultimele sesiuni de antrenamente, mijlocaşul român Cătălin Cîrjan s-a antrenat alături de prima echipă şi ar putea reprezenta una dintre surprizele lui Mikel Arteta contra ”sfinţilor”.

Mikel Arteta a declarat în numeroase rânduri că mijlocaşul român este unul dintre cei mai talentaţi jucători de la academia celor de la Arsenal. În consecinţă, Cîrjan se află în vederile sale şi ar putea face parte din planul de joc pentru meciul cu Southampton.

Chiar dacă e dificil de crezut că poate fi titularizat, Cătălin ar putea primi şansa de a lua loc pe banca de rezerve, la un meci din Premier League. Un lucru extrem de important pentru un jucător de 20 de ani, plecat din România.

Arsenal a prezentat ultimele fotografii de la antrenamente, iar într-una dintre imagini apare Cătălin Cîrjan, într-un pressing sufocant la ghanezul Thomas Partey, titular de drept la Arsenal.

Cîrjan aşteaptă debutul la Arsenal

Cătălin Cîrjan se află la Arsenal din vara lui 2019, când s-a transferat de la Viitorul Domneşti, însă nu a apucat să debuteze la echipa de seniori.

  • A fost rezervă neutilizată la patru meciuri ale lui Arsenal din Europa League.

În schimb, este unul dintre cei mai buni jucători ai lui Arsenal în Premier League 2, campionatul rezervelor. Recent, Cătălin Cîrjan a marcat un gol pentru Arsenal în remiza cu Brighton, scor 3-3.

Afla mai multe despre: cirjanarsenalsouthampton 

viewscnt
Articole similare