Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Cîrjan şi-a recunoscut vina la al doilea gol marcat de Botoşani: ”Aş vrea să-mi cer scuze!”

Cătălin Cîrjan şi-a recunoscut vina la al doilea gol marcat de Botoşani: ”Aş vrea să-mi cer scuze!”

Fotbal

Comentarii

Rapid şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 2-2 (1-0), vineri seară, în Giuleşti, într-o partidă din etapa a treia a Superligii, ediţia 2023/2024.

Golurile giuleştenilor au fost marcate de către Marko Dugandzic (min. 15 pen, 82), în timp ce pentru moldoveni au punctat Pinson (min. 51) şi Florescu (min. 60).

Cătălin Cîrjan şi-a cerut scuze

Golul doi al celor de la FC Botoşani a fost marcat după o greşeală mare a lui Cătălin Cîrjan. În minutul 60, mijlocaşul adus împrumut de la Arsenal a fost deposedat la mijlocul terenului, coechipierii nu au reuşit să recupereze mingea, care a ajuns, apoi, la Florescu, iar şutul său avea să facă 2-1 pentru FC Botoşani.

  • Trei minute mai târziu, Cătălin Cîrjan era schimbat de către Cristiano Bergodi, cu Ştefan Pănoiu.

După meci, Cătălin Cîrjan şi-a cerut scuze public pentru eroarea comisă, arătându-se extrem de afectat de cele întâmplate.

Suntem foarte dezamăgiţi. Cred că am făcut o primă repriză bună, colectivă, am fost peste ei. A doua repriză, cred că am început, dar am făcut două greşeli personale, care ne-au costat cele trei puncte astăzi.

Sunt dezamăgit. Am făcut şi o greşeală. Am luat golul doi din cauza mea. Aş vrea să-mi cer scuze pe această cale, dar nu mai pot da timpul înapoi. O să muncesc şi sper ca la următorul meci să mă revanşez.

Dacă nu s-a dat fault înseamnă că nu a fost. A fost greşeala mea şi mi-o asum.

Am fost supărat că am greşit. Nu este vorba de înlocuire. Am greşit, aşa e la fotbal şi data viitoare va fi mai bine.

Noi muncim în fiecare săptămână, dăm totul pe teren, nu a fost să fie în seara asta şi sperăm că weekend-ul viitor să câştigăm”, a declarat Cătălin Cîrjan, la finalul jocului cu FC Botoşani.

Afla mai multe despre: catalin cirjanrapid-botosani 

viewscnt
Articole similare