You are here:

Cătălin Cîrjan ştie care poate fi principalul atu al lui Dinamo în derby-ul cu FCSB: ”Marele nostru avantaj. Putem bate pe oricine”

Cătălin Cîrjan ştie care poate fi principalul atu al lui Dinamo în derby-ul cu FCSB: ”Marele nostru avantaj. Putem bate pe oricine”

Superliga

Comentarii

Cătălin Cîrjan (21 de ani) traversează un sezon de excepţi, deşi în stagiunea precedentă nu a confirmat în tricoul Rapidului.

Fostul mijlocaş al lui Arsenal s-a adaptat excelent la Dinamo, iar cifrele spun asta. În primele 12 meciuri de campionat, Cîrjan a izbutit să marcheze de patru ori, ultima oară la Ovidiu, contra Farului.

Reuşitele lui Cîrjan au contribuit decisiv la ascensiunea înregistrată de Dinamo în clasament, iar jucătorul este pregătit de derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a, programat pe 20 octombrie, pe Arena Naţională.

În opinia lui Cîrjan, Dinamo poate câştiga primul derby după patru ani de secetă dacă va fi împinsă de la spate de public. Cu 10 zile înainte de meci, organizatorii au anunţat că s-au vândut peste 15.000 de bilete.

”Suporterii sunt marele nostru avantaj în meciurile cu încărcătură mare. S-a văzut şi la meciurile de acasă, cum a fost cu Craiova, când au fost alături de noi. Au fost mereu alături de noi sezonul ăsta. Putem bate pe oricine.

Îi aşteptăm în număr cât mai mare la stadion. Cu un stadion plin putem să facem un rezultat foarte bun!

Nu am trăit un derby până acum. Deocamdată nu ştiu ce simte un fotbalist înainte de un astfel de meci. Dar în tribună am fost de foarte multe ori şi este ceva extraordinar.

Abia aştept să fiu acolo, să fiu pe teren, în faţa suporterilor noştri. Vom da totul să-i facem bucuroşi!

Am fost de multe ori la meciuri. De mic copil îmi doream să joc într-un astfel de meci. E un sentiment extraordinar. Mă imaginam cum marcam şi îmi doresc foarte mult să fac asta şi la acest meci”, a declarat Cătălin Cîrjan, înainte de Dinamo - FCSB.

 

Afla mai multe despre: superligacătălin cîrjandinamofcsb 

viewscnt
Articole similare