Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză a fost prins sportivul de aparatele radar

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere. Cu ce viteză a fost prins sportivul de aparatele radar

Sporturi

Comentarii

Cătălin Moroşanu a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins circulând cu viteza de 154 de kilometri pe oră, în judeţul Buzău. Luptătorul a fost amendat cu 1.305 lei.

Poliţiştii rutieri din Buzău au prins, în cadrul unor acţiuni, 22 de şoferi care au depăşit limitele legale de viteză, iar dintre aceştia 4 au predat permisele de conducere pentru următoarele 90 de zile.

"Cu cea mai mare viteză – 154 km/h – a fost înregistrat de aparatele radar, autovehiculul unui bărbat de 37 de ani, din Galaţi, ce rula pe DN2 E85, în afara localităţii Limpeziş", precizează IPJ Buzău.

Bărbatul de 37 de ani a fost amendat şi i-a fost luat permisul de conducere.

Surse locale afirmă că este vorba despre Cătălin Moroşanu. Sportivul conducea un autoturism Mercedes şi a fost prins de radar în afara localităţii buzoiene Limpeziş.

Cătălin Moroşanu a mai avut probleme similare în trecut. În primăvara acestui an, a fost prins la volan sub influenţa alcoolului, iar în 2017 a fost lăsat fără permis pentru viteză la Vaslui. Cătălin Moroşanu este consilier judeţean în Consiliul Judeţean Galaţi. 

Afla mai multe despre: catalin morosanu 

viewscnt
Articole similare