Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Straton, distrus după ce a încasat 5 goluri de la Sepsi: ”Nu ştiu ce pot face!”

Cătălin Straton, distrus după ce a încasat 5 goluri de la Sepsi: ”Nu ştiu ce pot face!”

FC Argeș

Comentarii

Sepsi OSK s-a impus sâmbătă fără probleme, în deplasare, în faţa formaţiei FC Argeş, scor 5-0, într-un meci al etapei a 17-a din Superligă.

Oaspeţii au deschis scorul încă din minutul 4, când Latovlevici l-a faultat pe Păun în careu şi Istvan Kovacs a dictat penalty. A transformat Cosmin Matei, jucătorul care va înscrie, din penalti şi în minutul 37. În minutul 52, Rondon a urcat scorul la 3-0 pentru Sepsi, după o pasă a lui Cosmin Matei.

Safranko a înscris al patrulea gol al oaspeţilor în minutul 68, pentru ca Tudorie să stabilească rezultatul final în minutul 89.

La finalul partidei, Cătălin Straton (33 de ani), integralist în poarta piteştenilor, a început să plângă şi a fost consolat de antrenorul său. La interviul de după meci, portarul a fost în continuare afectat. El le-a cerut iertare suporterilor şi conducerii după acest rezultat umilitor. 

”Nu ştiu ce pot face!”

”Nu se poate spune decât că ne cerem scuze faţă de conducere, de suporteri. Le dau dreptate. Azi am lăsat cu toţii de dorit. Să sperăm că ne trezim la realitate şi începem să câştigăm. Mă gândesc, sunt mâhnit, supărat, nu îmi place să pierd, să iau cinci goluri.

Pot să pierd, dar nu în maniera asta. Noi am arătat ca nişte jucători care nu merită să poarte acest tricou. Nu ştiu dacă îmi pot explica, dar dacă aş încerca să găsesc o explicaţie, probabil cele două penalty-uri au avut un cuvânt greu de spus şi cred că aşa s-a scris istoria acestui meci. Puteam reintra în joc, dar aţi văzut ce s-a întâmplat.

Încercăm să ne redresăm, să muncim cât mai bine. trebuie să muncim de mâine, trebuie să schimbăm ceva. Lumea e supărată, înţeleg, dar în afară de a-mi cere scuze în numele colegilor, nu ştiu ce pot face”, a declarat Cătălin Straton la finalul meciului.

După interviu, Straton i-a dăruit tricoul legendarului portar de la FC Argeş, Vasile Stan, cu ocazia aniversării a 50 de ani de la victoria cu Real Madrid. 

”Nu ai nicio vină din punctul meu de vedere, ţi-ai făcut datoria. Să nu te acuzi pentru jocul de astăzi”, i-a transmis Vasile Stan.

Afla mai multe despre: fc argeş-straton-superligă 

viewscnt
Articole similare