Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cătălin Straton sau Andrei Vlad? Cine va apăra la FCSB pentru restul sezonului: "Dacă e bine fizic, el e portarul titular"

Cătălin Straton sau Andrei Vlad? Cine va apăra la FCSB pentru restul sezonului: "Dacă e bine fizic, el e portarul titular"

FCSB

Comentarii

Un nou duel se prefigurează la FCSB, de această dată la nivelul porţii. Andrei Vlad şi-a revenit după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, iar acesta îl va avea concurent pe Cătălin Straton.

Fostul portar al lui Dinamo a fost adus în disperare de cauză la FCSB şi a fost titular cu Slovan Liberec. Fostul oficial al lui FCSB, Narcis Răducan, ştie cine va fi titular în echipa alcătuită de Toni Petrea: 

„Nu ştiu care este nivelul fizic, ăsta e primul parametru pe care trebuie să îl depăşeşti. Dacă este fizic bine, cred că revine Vlad, e portarul titular, portar de naţională, în creştere, pe care trebuie să îl maturizezi. Cred că şi Straton cunoaşte foarte bine situaţia, aşa cum îl ştiu, va fi alături de el să îl ajute să crească şi când e cazul, îl va suplini cu succes.

La portari e o discuţie aparte, e singurul post în care se negociază poziţia de titular. Se mai întâmplă aşa şi s-au mai strecurat prin presă portari care spuneau că trebuie să apere nu ştiu câte minute, câte meciuri.

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu Tătăruşanu, sunt convins că el dă multă siguranţă decât Donnarumma în mai multe situaţii, însă probabil italianul va ajunge un portar mare în fotbalul mondial. Straton îşi face foarte bine treaba, asta nu înseamnă că poziţia de rezervă e una de decor. E o poziţie importantă, dincolo de partea sportivă, ai nevoie ca omul să aibă un caracter special. E frustrant să fii rezervă, în astfel de condiţii e greu să rezişti”, a spus Narcis Răducan, conform Pro X.

Afla mai multe despre: fcsbcatalin stratonandrei vlad 

viewscnt
Articole similare