You are here:

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Maccabi. Mihai Stoica a anunţat câţi spectatori sunt aşteptaţi în Ghencea

Câte bilete s-au vândut la FCSB - Maccabi. Mihai Stoica a anunţat câţi spectatori sunt aşteptaţi în Ghencea

Superliga

Comentarii

FCSB s-a calificat en fanfare în turul 2 al preliminariilor UEFA Champions League, după o dublă ”amicală” în faţa amatorilor de la Virtus, adjudecată la general de roş-albaştrii cu scorul de 11-1.

După antrenamentul cu sanmarinezii, FCSB a început pregătirile pentru primul test cu adevărat important din acest sezon, meciul tur al dublei cu Maccabi Tel Aviv, campioana Israelului din sezonul tur.

Pe hârtie, roş-albaştrii sunt favoriţi, însă situaţie va fi cu totul alta faţă de felul în care au decurs ostilităţile în meciurile cu Virtus. Fără îndoială, în Ghencea vor fi mult mai mulţi spectatori la duelul cu Maccabi decât la returul cu Virtus, unde au fost prezenţi 7.263 de fani.

Se rupe Ghencea! Câte bilete s-au vândut la FCSB - Maccabi. MM Stoica se aşteaptă la un număr record de fani

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a dezvăluit că peste 5.000 de susţinători ai roş-albaştrilor şi-au achiziţionat bilete la meciul cu Maccabi până în acest moment. 

Oficialul campioanei României se aşteaptă ca partida cu israelienii să se joace cu casa închisă, având în vedere că mai sunt cinci zile până la jocul ce se va disputa pe Stadionul Steaua.

”În timpul meciului Corvinului trecuse deja de 5000 de bilete. Estimăm sold-out. Să vedem acum câţi vor veni (n.r. suporteri Maccabi), pentru că şi asta a fost o problemă.

Au spus <<Daţi-ne câte bilete puteţi>>. Ok, vă dăm 10% din capacitatea stadionului, vă dăm 3000 de bilete, şi voi ne daţi 800 de bilete la meciul retur.” , a declarat MM Stoica, la Prima Sport.

Gigi Becali revine la meciurile lui FCSB doar dacă roş-albaştrii vor intra în grupele Champions league

Patronul FCSB a anunţat că va reveni pe stadion doar în cazul în care FCSB va reuşi să se califice în grupele Champions League. 

Latifundiarul din Pipera a explicat că nu a mai fost prezent în ultimii ani pe stadioane din cauza gălăgiei create de suporter.

”Doar în grupele Ligii Campionilor mai vin la stadion. Mă duc ca la teatru. Mă duc în grupe, n-am emoţii, bine e o emoţie că e vorba despre 3 milioane, dar banii nu-mi produc emoţii. Calificările îmi provoacă emoţii. 3 milioane nu e o sumă care să-mi producă emoţii”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligamaccabi tel avivmihai stoica 

viewscnt
Articole similare