You are here:

”Câte etape îi mai daţi lui Lennon la Rapid?”. Duckadam a răspuns sincer după startul modest de sezon | EXCLUSIV

”Câte etape îi mai daţi lui Lennon la Rapid?”. Duckadam a răspuns sincer după startul modest de sezon | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Neil Lennon (53 de ani) a început cu două remize pe banca celor de la Rapid, iar nord-irlandezul are deja parte de mulţi contestatari.

Duckadam, sincer despre Lennon: ”A fost adus pe termen lung”

Venirea lui Neil Lennon pe banca tehnică a Rapidului nu a fost privită cu ochi buni de unele persoane din fotbalul românesc. Rezultatele slabe din debutul stagiunii pentru gruparea giuleşteană au atras noi critici la adresa tehnicianului nord-irlandez.

  • Neil Lennon a debutat cu două remize pe banca celor de la Rapid. 1-1, la Arad, contra celor de la UTA, şi 2-2, în Giuleşti, împotriva lui CFR Cluj.

Helmuth Duckadam a vorbit despre antrenorul din Giuleşti. Acesta crede că Dan Şucu va avea, în continuare, încredere în el în ciuda acestui start de sezon.

”(n.r. Câte etape îi daţi lui Lennon în România?) Nu am idee . Cred că el a fost adus cu un scop anume, pe termen lung. Nu cred că se pune problema să fie schimbat. Are clauze.

Nu are de ales. Dânsul l-a dorit. Nu văd un antrenor în România care să fie cu două, trei clase mai bun ca acest antrenor. Va rămâne.

E o tactica a lor. Nu ştiu cum o gândeşte acest antrenor. Să nu uităm că şi Săpunaru are o vârsta! Antrenorul stie ce face”, a declarat Duckadam pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: rapidduckadamlennon 

viewscnt
Articole similare