Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câte medalii aduce tenisul la Jocurile Olimpice? Răspunsul cât se poate de sincer al Mihaelei Buzărnescu

Câte medalii aduce tenisul la Jocurile Olimpice? Răspunsul cât se poate de sincer al Mihaelei Buzărnescu

Tenis

Comentarii

Simona Halep şi Horia Tecău au fost declaraţi jucătoarea anului 2019, respectiv jucătorul anului 2019, vineri seară, la Gala Tenisului Românesc.

Echipa de Fed Cup compusă din Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan, Raluca Olaru şi Mihaela Buzărnescu a primit un premiu special.

La final, Mihaela Buzărnescu a vorbit despre şansele tenisului românesc de a aduce medalii la Jocurile Olimpice: ”Sper din tot suffletul să vină un viitor mai bun şi să putem repeta această performamţă şi de ce nu o finală. Nu, presiune simţim oricând la FED Cup pentru că este ceva special şi ne unim toate într-o echipă şi încercăm să ajutăm cât mai mult echipa ca să aducem un rezultat bun. Şi presiune era mereu şi în ceilalţi ani. Nu a schimbat cu nimic lucrul acesta, doar că ne doream din ce în ce mai mult. Îmi doresc foarte mutl să pot prinde Olimpiada, este visul meu acest lucru şi aş fi tare fericită să pot fi acolo preyentă alături de toţi sportivii din toate sporturile lumii. Îmi doresc să reintru în top 50 mondial”

”Bineînţeles că este foarte greu pentru orice echipă să fie în această situaţie şi de asemena şi pentru noi dacă ar fi să câştigăm aşa este o bucurie, dar nu este ok pentru că ne dorim să se dispute aceste meciuri şi să câştige echipa cea mai bună. Dar aceste lucruri se vor afla probabil în viitorul apropiat, după sărbători”

”Greu de spus aceste lucruri pentru că e foarte greu să ai un rezultat la Olimpiadă. Este diferit  faţă de celelate sporturi unde este nu mai uşor, dar este mai accesibil: sincer, cu cât adunăm mai multe. Şi una dacă şluăm şi tot este ceva pentru că este o minune să aducem o medalie. fie ea de brony, argint sau aur. Orice putem aduce este binevenit pentru ţara noastră” a spus Buzărnescu. 

Afla mai multe despre: mihaela buzărnescu 

viewscnt
Articole similare