Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câte milioane de euro a reuşit să atragă Farul Constanţa din sponsorizări: ”Noi suntem în primele trei echipe!”

Câte milioane de euro a reuşit să atragă Farul Constanţa din sponsorizări: ”Noi suntem în primele trei echipe!”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa condusă de Gică Hagi şi Gică Popescu, Farul Constanţa, a reuşit în acest sezon să atragă sponsorizări importante, în valoare de milioane de euro.

Directorul general de la Farul Constanţa, Cristian Bivolaru, a dezvăluit că echipa de la malul mării a atras în sezonul care abia s-a încheiat sponsorizări în valoare de două milioane de euro. 

Astfel, Farul s-ar clasa în primele 3 echipe ale României, din punct de vedere al încasărilor din sponsorizări. Oficialul de la Farul a precizat că sumele au fost atrase datorită numelor lui Gică Hagi şi Gică Popescu. 

”Noi suntem în primele trei echipe!”

”Noi suntem în primele trei echipe, scot Sfântu Gheorghe din acest calcul, ca şi venituri realizate din sponsorizări. Suntem între 1,5 şi 2 milioane de euro. Banii ăştia au fost atraşi de numele existente în club, iar aici mă refer la Hagi şi Gică Popescu.

Eu cred că suma vehiculată poate să fie atinsă (n.r. - 2,5 milioane de euro), dar de oameni care să aibă afinităţi cu acest club (n.r. - Rapid). Altfel, nu se pot obţine banii ăştia. Să mergem de la premisa că e o cifră corectă, dar pentru primul an vorbim de 2,5 de milioane pe care trebuie să îi aducă cei doi acţionari”, a spus Cristian Bivolaru, potrivit ProSport.

Farul Constanţa a terminat pe locul 5 în ediţia trecută a campionatului. 

Afla mai multe despre: farul-liga 1-hagi 

viewscnt
Articole similare