You are here:

Câţi bani a plătit CFR Cluj pentru transferul lui Vasile Mogoş

Câţi bani a plătit CFR Cluj pentru transferul lui Vasile Mogoş

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a oficializat transferul fundaşului dreapta român Vasile Mogoş (30 de ani), de la Crotone, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii despre modul în care s-a realizat tranzacţia.

Chestionat pe acest subiect în direct, la Orange Sport, preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, nu a dorit să facă publică suma de transfer.

Cât a plătit CFR Cluj în schimbul lui Vasile Mogoş

Acesta a oferit un răspuns ambiguu, iar cei din platou nu au înţeles mai nimic.

E jucător transferat de noi. (n.r. - Deci aţi plătit bani pentru el) Nu am zis asta. Transferurile pot fi cu bani sau fără bani, liberi de contract sau să aibă contract. Sau împrumut

După ce închidem (n.r. - telefonul) îţi zic”, a declarat Cristi Balaj, la Orange Sport.

Cu toate acestea, se pare că Vasile Mogoş nu a sosit liber de contract la Cluj. Conform site-ului de specialitatea transfermarkt.de, CFR-ul a plătit italienilor 45.000 de euro în schimbul fundaşului dreapta.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a lui Vasile Mogoş, conform site-ului german.

Cine este Vasile Mogoş?

Vasile Mogoş s-a născut pe 31 octombrie 1992, la Vaslui, iar la şase ani s-a mutat în Italia, alături de familie.

În Peninsulă a făcut primii paşi în fotbal, la mai multe formaţii de amatori, precum Asti, Real Vicenza, Porto Tolle, Lumezzane şi Teramo, iar în 2015 a făcut pasul către Reggiana, o formaţie de prestigiu din Italia.

În ianuarie 2017 a semnat cu Ascoli, unde avea să bifeze primele sale meciuri în Serie B. Au urmat alte cinci sezoane foarte bine în Serie B, la Ascoli, Cremonese, Chievo şi Crotone, însă în sezonul 2021/2022, avea să retrogradeze în Serie C, cu Crotone.

  • În acest sezon de Serie C, Vasile Mogoş a bifat doar 19 meciuri, în care a marcat 3 goluri.

În 2019, Vasile Mogoş a fost convocat pentru prima dată în naţionala României. Avea să bifeze patru prezenţe sub tricolor: 0-2 cu Suedia, 5-3 cu Belarus, 1-1 cu Irlanda de Nord şi 2-3 cu Armenia.

După înfrângerea de la Erevan, din 2021, Vasile Mogoş a dispărut din circuitul echipei naţionale a României.

Afla mai multe despre: vasile mogoscrotone 

viewscnt
Articole similare