Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani are de recuperat Dan Petrescu de la CFR Cluj: ”Sunt restanţe şi la mine!”

Câţi bani are de recuperat Dan Petrescu de la CFR Cluj: ”Sunt restanţe şi la mine!”

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) a recunoscut că nu este cu salariul la zi, la CFR Cluj, însă nu are de gând să facă un caz din situaţia asta.

În cadrul conferinţei de presă susţinută miercuri, cu ocazia partidei de baraj pentru Conference League, contra celor de la FCU Craiova 1948, Dan Petrescu a afirmat că mai are de primit mulţi bani de la CFR Cluj.

Dan Petrescu, neplătit de luni bune la CFR Cluj

În momentul actual, Dan Petrescu mai are primit banii pentru şase luni de contract, însă nu are de gând să înceapă reproşurile către conducere.

  • La un salariu de 25.000 de euro pe lună, rezultă că Dan Petrescu are de recuperat de la CFR Cluj 150.000 de euro.

De asemenea, nu le oferă nici jucătorilor posibilitatea de a-şi crea din această problemă un alibi, pentru rezultatele mai slabe din ultima perioadă.

Problema asta a fost mai mereu, în ultimul timp. Dar asta nu cred că este o scuză pentru rezultatele din ultimul timp. Este clar că am prefera să avem tot timpul banii la zi şi totul să fie bine, dar asta este realitatea.

Şi la mine sunt probleme, dar m-am adaptat. Am ajutat clubul. Ce mi-au cerut, aia am făcut. Am amânat, 6-7-10 luni. La mine? Nu ştiu. Şase luni poate. Nu avem ce face. Viaţa merge înainte şi trebuie să ajutăm CFR-ul.

Eu nu ajut pe nimeni, decât pe CFR, plus patronul care m-a vrut mereu, am luat împreună cinci campionate. La greu se vede caracterul. Eu, la greu am fost aici şi am ajutat clubul, mi-am dat viaţa pentru club şi o voi face în continuare, dacă este nevoie de mine.

Dar jucătorii nu trebuie să găsească o scuză din asta, pentru că ar fi păcat. Au mai fost probleme în trecut şi am câştigat campionatul. Au fost mereu probleme, dar s-a câştigat”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare