Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi bani întră în conturile CFR-ului după ce s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League

Câţi bani întră în conturile CFR-ului după ce s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Conference League, după ce a trecut cu scorul general de 4-1, de echipa din Andorra, Inter Escaldes.

Miercuri, în returul din Andorra, scorul a fost 1-1. Pentru CFR Cluj a marcat Deac, în minutul 51, din penati, iar pentru Inter Escaldes a înscris Soldevila, în minutul 21.

Din minutul 61, Inter Escaldes a evoluat cu un jucător mai puţin după eliminarea lui Lima. În minutul 90+4 a fost eliminat un al doilea jucător de Inter, Rubio. În tur, CFR Cluj s-a impus, scor 3-0.

În turul 3 preliminar, CFR se va duela cu Şahtior Soligorsk, iar pentru această performanţă va fi recompensată din partea UEFA cu suma de 550.000 de euro. Participarea în play-off este recompensată cu 750.000 de euro, iar pătrunderea în grupe cu trei milioane de euro.

Oficialii lui CFR Cluj nu sunt mulţumiţi de returul cu Inter d'Escaldes

”N-a fost un meci reuşit, dar important e că ne-am calificat. Am crezut că va fi mai uşor, dar ei au reuşit să se mobilizeze şi ne-au surprins la fazele fixe. Puteam să marcăm şi să câştigăm pe final. 

Da, cu toţii ne-am aşteptat la altceva. Acum ar fi uşor să zic. A fost o deplasare foarte lungă, ar fi uşor să găsim scuze. Cred eu că e important să ne adunăm, avem un meci important acasă sâmbătă. Jucăm într-un ritm infernal. 

Prea puţin. Ne aşteaptă un drum foarte lung către Barcelona şi de acolo încă trei ore de zbor. Ne dorim cu toţii să trecem mai departe. Am ajuns în poziţia în care trebuie să ne luptăm pentru Conference League şi e important să trecem următorul tur. Dacă ar fi să vorbesc despre starea noastră de spirit şi cum suntem acum, va fi destul de greu.

Sper să o depăşim. Am avut o cădere după ratarea calificării mai departe în preliminariile UCL. E greu să te uiţi, mai ales că am avut meciul în mână, am avut şansa să închidem meciul”, a declarat Marius Bilaşco, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: cfr-conference league 

viewscnt
Articole similare