Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţi suporteri au fost la România - Armenia, la primul meci al naţionalei pe stadionul nou al Stelei Bucureşti | Galerie foto

Câţi suporteri au fost la România - Armenia, la primul meci al naţionalei pe stadionul nou al Stelei Bucureşti | Galerie fotogalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Aproape toate locurile puse la dispoziţie pentru meciul România - Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, au fost ocupate.

Câţi suporteri au asistat la România - Armenia

FRF a anunţat că a pus la vânzare 15.000 de bilete pentru partida cu principala contracandidată la locul secund în grupa preliminară. Interesul pentru meciul cu Armenia a fost mare, iar suporterii au dorit să fie lângă naţională la primul meci al primei reprezentative pe noul stadion al Stelei Bucureşti. 

În a doua repriză, crainicul din Ghencea a anunţat că la meciul România - Armenia au asistat 13.576 de spectatori. Tricolorii au avut parte de susţinere din tribune şi au atacat în valuri în prima repriză, când puteau majora avantajul de 1-0, obţinut în urma golului marcat de Mitriţă, din corner. 

Galerie foto de la România - Armenia, pe Stadionul Steaua

Totuşi, au fost probleme înaintea partidei din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Fanii au fost iritaţi de situaţia apărută la porţile stadionului şi şi-au pierdut răbdarea. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: spectatori romania armeniaromania armeniastadion steaua 

viewscnt
Articole similare