You are here:

Câţi suporteri au fost prezenţi pe Arena Naţională pentru duelul dintre FCSB şi RFS

Câţi suporteri au fost prezenţi pe Arena Naţională pentru duelul dintre FCSB şi RFS

FCSB

Comentarii

FCSB a debutat în noul sezon de Europa League împotriva celor de la RFS.

Câţi fani au fost prezenţi pe stadion la debutul celor de la FCSB în noul sezon de Europa League

La meciul dintre FCSB şi RFS, disputat în prima etapă a Europa League, atmosfera de pe Arena Naţională a fost electrizantă, fiind susţinută de prezenţa unui număr impresionant de 34.257 de spectatori.

Prezenţa ridicată a demonstrat încă o dată interesul fanilor pentru meciurile din cupele europene, aici unde FCSB întotdeauna a avut parte de un sprijin masiv.

Câţi oameni au cumpărat pachetele puse la dispoziţie pentru FCSB

După ce s-a calificat pe tabloul principal al UEFA Europa League, Gigi Becali a decis să ofere spre vânzare pachete pentru toate meciurile pe care FCSB le va juca pe teren propriu în competiţiile europene.

În ziua primului meci, Mihai Stoica, managerul general al echipei, a anunţat că au fost vândute aproximativ 23.000 de pachete pentru partidele din Europa League, la care se adaugă şi biletele pentru meciul cu RFS. Campioana României se aşteaptă astfel la o asistenţă de peste 30.000 de spectatori pe Arena Naţională.

„S-au vândut pachete. Dar 23.000. Pentru azi, la ora 17, s-a depăşit cifra de 30.000”, a declarat MM Stoica pe pagina sa de Facebook.

 

Afla mai multe despre: fcsbrfseuropa league 

viewscnt
Articole similare