Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câţiva jucători de la FCSB au rămas cu sechele din cauza COVID-19. Iordănescu: ”Au probleme de respiraţie”

Câţiva jucători de la FCSB au rămas cu sechele din cauza COVID-19. Iordănescu: ”Au probleme de respiraţie”

FCSB

Comentarii

Mai mulţi jucători de la FCSB au rămas cu sechele fizice după ce s-au infectat cu virusul COVID-19. Câţiva dintre ei au probleme de respiraţie.

În ultima perioadă, FCSB s-a confruntat cu mari probleme de lot din cauza coronavirusului. La meciul cu Mioveni, din urmă cu două săptămâni, doar 13 jucători au fost trecuţi pe foaia de joc.

Situaţia foarte gravă de la FCSB a dus şi la incapacitatea echipei de a se prezenta la partida cu FC Voluntari, din Cupa României. Prin urmare, FCSB a fost eliminată la ”masa verde”. De asemenea, meciul cu Farul, din etapa trecută, a fost reprogramat.

Însă Edi Iordănescu spune că nu sunt singurele probleme. Mai mulţi jucători au rămas cu sechele, probleme respiratorii, şi au nevoie de recuperare pentru a-şi reveni complet.

Câţiva jucători de la FCSB care au trecut prin COVID-19 au rămas cu probleme respiratorii

Este cunoscut faptul că cei care trec prin boală pot rămâne cu sechele fizice. În special cu probleme respiratorii. Aceştia sunt nevoiţi să facă exerciţii speciale pentru a-şi reface capacitatea pulmonară.

Este şi cazul unor jucători de la FCSB care s-au îmbolnăvit de coronavirus. Fără să dea nume, Edi Iordănescu, care şi el a fost infectat, susţine că sunt unii jucători care au rămas cu probleme de respiraţie:

”Am avut şi jucători cu probleme mai importante de sănătate, care au avut de suferit şi care resimt şi vor resimţi în continuare.

Avem jucatori care au probleme înca să respire, au intrat în procesul de antrenament, dar au probleme să respire”, a declarat Edi Iordănescu.

Cei mai mulţi dintre jucătorii care s-au infectat cu virusul COVID-19 şi-au revenit, astfel că FCSB poate juca partida cu FC Argeş, din campionat.

Însă Edi Iordănescu susţine că are în continuare probleme de lot, din această dată din cauza accidentărilor:

”În afară de băieţii cu probleme de COVID mai sunt 7 jucători care au probleme medicale: Coman, Miron... Panţîru...”, a mai spus antrenorul FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare