Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Căutăm sau ne facem că îl căutăm?". Mihai Stoica n-a înţeles strategia FRF pentru postul de selecţioner | EXCLUSIV

"Căutăm sau ne facem că îl căutăm?". Mihai Stoica n-a înţeles strategia FRF pentru postul de selecţioner | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

FRF e în continuare în căutare de selecţioner după plecarea lui Mirel Rădoi şi refuzurile lui Răzvan Lucescu, Gică Hagi şi Dan Petrescu. În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a vorbit despre căutările şefilor de la Casa Fotbalului şi a spus că nu înţelege de ce au fost abordaţi antrenori sub contract.

"Căutăm sau ne facem că îl căutăm?". Mihai Stoica n-a înţeles strategia FRF pentru postul de selecţioner

După ce contractul lui Mirel Rădoi s-a terminat şi a anunţat că nu vrea să mai rămână, Federaţia Română de Fotbal a trecut la căutarea unui nou selecţioner. Rând pe rând, FRF a fost refuzată de Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu, iar acum se încearcă variantă Ladislau Boloni.

În direct la Telekom Sport, Mihai Stoica a spus că nu înţelege de ce au fost căutaţi antrenorii sub contract pentru că era logic că aceştia vor refuza, mai ales cei cu clauze.

"Ori ne facem că îl căută, ori căutăm selecţioner? Nu înţeleg. Când un antrenor e sub contract, cum e Răzvan Lucescu, normal că refuză. Că-i sub contract! Sunt curios să vedem ce se întâmplă cu Boloni. Înainte, era ofertant (n.r. - postul de selecţioner). Acum, în opinia mea, problema numărul 1 e că n-au bani", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Mihai Stoichiţă a făcut anunţul. Când va fi cunoscut noul selecţioner: "Au fost discuţii!"

Stoichiţă şi Burleanu au zburat în Franţa pentru a negocia cu Boloni şi s-au întors, miercuri seara, de la Nisa. Cei doi caută selecţioner pentru naţionala României, după refuzurile lui Hagi, Petrescu şi Răzvan Lucescu. Şeful Comisiei Tehnice a vorbit despre negocieri.

„Au fost doar discuţii! Cu toată lumea. O să vedeţi după data de 31 (n.r - 31 decembrie)”, s-a limitat să spună Mihai Stoichiţă, conform ProSport, care apoi a continuat.

„Sunt propuneri. Unii au dat 5, unii au dat 3, unii au dat 6. Sunt la mine, nu sunt obligat să le arăt la nimeni, alea nu sunt ca să le arăt la lume. Sunt propunerile celor din Comisia Tehnică, într-o ordine aleatorie. Fiecare şi-a asumat răspunderea să propună unul, doi, trei, patru, cinci selecţioneri. Sau şase, mi se pare că unul a propus şi şase. Şi atunci, noi trebuie să luăm în discuţie toate numele care apar. Nu sunt voturi, să fie foarte clar”, a spus Mihai Stoichiţă, pentru ProSport.

Mutu, Boloni, Gâlcă, Ciobotariu, Reghecampf, Isăilă, Piţurcă, Iordănescu Jr., Săndoi şi Ursea sunt numele de pe lista FRF.

Afla mai multe despre: echipa nationalaselectionerromaniamihai stoica 

viewscnt
Articole similare