Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caz cutremurător pentru un fost căpitan al Camerunului. Soţia şi copiii i-au murit de cancer, el a ajuns să doarmă pe străzi. Eto'o i-a sărit în ajutor

Caz cutremurător pentru un fost căpitan al Camerunului. Soţia şi copiii i-au murit de cancer, el a ajuns să doarmă pe străzi. Eto'o i-a sărit în ajutor

Special

Comentarii

Norbert Owona, fost căpitan al Camerunului în anii '60, a ajuns într-o situaţie dezastruoasă şi doarme pe străzi. Samuel Eto'o a făcut un gest extraordinar după ce a aflat despre situaţia acestuia, l-a vizitat şi i-a promis că o să-i cumpere o casă.

Norbert Owona a atins gloria fotbalistică în a doua parte a anilor '60 - începutul anilor '70, când a fost căpitan al naţionalei Camerunului. Însă acum este într-o situaţie dezastruoasă. Ajuns la 67 de ani, Norbert Owona nu mai are niciun ban şi doarme pe străzi.

Drama sa a început în momentul în care soţia sa şi copiii s-au îmbolnăvit de cancer. A vândut tot în speranţa că-i va salva, dar toate eforturile n-au avut succes şi Owona s-a trezit singur, fără casă şi fără niciun ban. A trimis o scrisoare guvernului din Camerun, în care a cerut ajutor şi asistenţă medicală, însă nimeni nu l-a băgat în seamă.

Fără niciun ajutor, străzile din Douala i-au devenit ”casă”, dar problemele lui nu s-au oprit aici. S-a ales cu hernie de disc şi acum abia mai merge. Povestea sa a fost prezentată în cadrul unei emisiuni din Camerun şi aşa a ajuns şi la urechile lui Samuel Eto'o.



Fostul star al Barcelonei a fost impresionat de caz, a mers să-l viziteze în Douala, i-a dat bani şi i-a promis că-i va cumpără o nouă casă: ”Eto'o este un om foarte, foarte bun”, a declarat Owona pentru BBC. Acesta a adăugat că atacantul de 37 de ani i-a dat 1.000 de dolari şi i-a promis că-i va cumpăra şi o casă nouă.

Owona se află acum internat într-un spital din Douala, unde urmează să fie operat de hernie de disc.

Afla mai multe despre: norbert owonasamuel etoocamerun 

viewscnt
Articole similare