Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazul agresării fotbalistei Kheira Hamraoui. Aminata Diallo dezvoltase o "invidie profundă" faţă de colega de sa de la PSG, susţin anchetatorii

Cazul agresării fotbalistei Kheira Hamraoui. Aminata Diallo dezvoltase o "invidie profundă" faţă de colega de sa de la PSG, susţin anchetatorii
Comentarii

Inculpată şi reţinută în cazul atacului asupra jucătoarei Kheira Hamraoui, fosta coechipieră a acesteia, Aminata Diallo, se află acum în centrul unor noi dezvăluiri. Le Parisien a obţinut raportul de anchetă de la poliţia judiciară din Versailles.

În acest raport de 37 de pagini, Brigada de Reprimare a Banditismului (BRB) subliniază caracterul premeditat al atacului suferit de jucătoarea Kheira Hamraoui în 4 noiembrie 2021, în Yvelines: "Aşadar, s-a dovedit în mod irefutabil că Aminata Diallo a alimentat o ură reală împotriva partenerei ei de la club, pe care o considera o piedică în calea propriei cariere sportive”, se arată în raport.

BRB adaugă că mesajele WhatsApp găsite de anchetatori au dovedit "deriva psihologică lentă devenită patologică” a lui Diallo, precum şi "invidia sa profundă” faţă de Hamraoui, considerată o rivală sportivă la PSG şi la naţionala Franţei, în timp ce ea urmărea o prelungire a contractului cu o creştere importantă a salariului.

Printre mesajele transmise unui anume „Jaja” pe care BRB le-a analizat cu precizie după confiscarea telefoanelor, se menţionează implicit un posibil atac fizic. "O să fiu fără scrupule acum! Nu am nevoie de nimeni, nu accept să muncesc gratis... Le doresc tuturor rău, am nevoie doar de cei dragi”, a scris Diallo într-unul dintre mesaje.

La 14 septembrie, patru bărbaţi care au participat la atac au fost arestaţi. Printre ei, unul, numit "micuţul” recunoaşte că a primit misiunea de a o ataca pe Hamraoui, primind în schimb 500 de euro.

Potrivit anchetatorilor, adevăratul autor al loviturilor cu ranga este de fapt un al cincilea bărbat, pe care nimeni nu vrea să-l denunţe de teama represaliilor şi care ar putea avea legătură cu crima organizată.

Nici intermediarul, aflat în contact telefonic constant cu agresorii în timpul misiunii, nu a fost identificat şi ar putea fi "o rudă cu Aminata Diallo”.

La 4 noiembrie 2021, Kheira Hamraoui a fost agresată cu răngi de doi bărbaţi, în faţa uneia dintre colegele sale de atunci, Aminata Diallo. Ipoteza unei rivalităţi între cele două jucătoare ale PSG, care evoluau pe acelaşi post, de mijlocaş, a fost luată în calcul.

Afla mai multe despre: kheira hamraoui 

viewscnt
Articole similare