Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazul agresării jucătoarei Kheira Hamraoui. Unul dintre agresori şi-a recunoscut fapta

Cazul agresării jucătoarei Kheira Hamraoui. Unul dintre agresori şi-a recunoscut fapta

Sporturi

Comentarii

Potrivit dezvăluirilor din Le Parisien, unul dintre presupuşii atacatori ai fotbalistei Kheira Hamraoui a recunoscut în timpul arestului său de poliţie că a bătut-o pe jucătoarea de la PSG cu o bară de fier.

"Ei bine, prefer să vă spun tot adevărul... Sunt obosit, vreau să fiu sincer... Eu am avut bara de fier şi eu am fost cel care a lovit-o pe Kheira Hamraoui în timp ce complicele meu s-a prefăcut că o ţine pe Aminata Diallo la distanţă. Am lovit-o de două ori în picior", a spus el. 

Potrivit informaţiilor de la Le Parisien, Manzi N., în vârstă de 19 ani, din Villeneuve-Saint-Georges (Val-de-Marne), a spus că doreşte să-şi uşureze conştiinţa în faţa anchetatorilor de la Poliţia Judiciară Versailles. La zece luni de la începerea anchetei, Manzi N. a oferit o nouă lumină asupra incidentului din 4 noiembrie 2021 din Chatou (Yvelines). 

În seara faptelor, fotbalista de la PSG se întorcea acasă după o cină organizată de clubul său la Bois de Boulogne, însoţită în maşină de coechipiera ei Aminata Diallo. "În jurul orei 20.00, când jucătoarele s-au aşezat să mănânce, Manzi N. părăsise Villeneuve-Saint-Georges, la sud de Capitală, în compania a patru bărbaţi. 

El l-ar fi „recrutat” pe şoferul maşinii”, dezvăluie Le Parisien. După propriile explicaţii, Manzi N. ar fi fost doar o verigă a lanţului, solicitat de "al cincilea om” al acestui comando amator. "De fapt, această a cincea persoană a cărei identitate nu vreau să v-o ofer a fost în contact cu un individ care s-a prezentat ca prieten al vărului Aminei Diallo. 

El a vrut să ne prefacem că o atacăm pe Aminata Diallo şi că o atacăm pe Kheira Hamraoui". "Cred că a fost vorba de un meci. Aminata, a vrut să joace, dar nu fusese reţinută în lot, aşa că Kheira Hamraoui trebuia lovită ca să nu poată juca", a spus tânărul. 

Marţi, anchetatorii l-au arestat pe bărbatul pe care îl consideră a fi celebrul „al cincilea om”. În custodia poliţiei, el a făcut uz de dreptul la tăcere, fără a dezvălui dacă a participat într-adevăr la atac şi de la cine a primit ordine. El a fost inculpat miercuri.

Afla mai multe despre: kheira hamraoui 

viewscnt
Articole similare