Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cazul Pogba | Patru persoane au fost arestate pentru extorcare de bani, printre acestea figurând şi fratele lui Paul, Mathias

Cazul Pogba | Patru persoane au fost arestate pentru extorcare de bani, printre acestea figurând şi fratele lui Paul, Mathias
Comentarii

Mathias Pogba, fratele internaţionalului francez Paul Pogba, a fost arestat miercuri, alături de alte trei persoane, în ancheta provocată de încercarea de extorcare de bani a lui Paul Pogba, a anunţat miercuri presa franceză.

”Mathias Pogba s-a prezentat, miercuri, singur la poliţie şi a fost plasat în arest”, a declarat o sursă judiciară apropiată de anchetatorii dosarului, declaraţie preluată de AFP.

Aceeaşi sursă a precizat că unul din cei patru suspecţi audiaţi a fost arestat marţi, iar ceilalţi trei miercuri.Toate aceste arestări au fost dispuse în cadrul anchetei deschise în data de 2 septembrie, la Paris, anchetă ale căreui capete de acuzare sunt tentativă de răpire, ameninţare cu arma, asociere într-o organizaţie criminală, extorcare.

 

La 27 august, fratele lui Paul Pogba, Mathias a publicat un videoclip în care promitea dezvăluri despre fratele său, actualul jucător al lui Juventus Torino.

Afla mai multe despre: pogba 

viewscnt
Articole similare