Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat astăzi Steven Gerrard despre Ianis Hagi, după ce scoţienii au anunţat că românul va fi vândut în vară

Ce a declarat astăzi Steven Gerrard despre Ianis Hagi, după ce scoţienii au anunţat că românul va fi vândut în vară

Stranieri

Comentarii

Steven Gerrard spune că este încântat de Ianis Hagi, îl laudă pentru atitudinea sa şi spune că are în continuare potenţial de creştere. Comentariile vin în contextul în care presa din Scoţia a scris că Ianis Hagi ar putea fi vândut de Rangers în vară.

Ianis Hagi a avut evoluţii oscilante în acest sezon. Mijlocaşul de 22 de ani a alternat meciurile excelente cu evoluţiile slabe, în care jocul nu i-a ieşit. Presa din Scoţia a scris luni că Ianis Hagi ar putea fi vândut în vară, însă Steven Gerrard spune că este foarte mulţumit de atitudinea jucătorului.

Ce spune Steven Gerrard despre transferul lui Ianis Hagi

Antrenorul lui Rangers a fost întrebat la conferinţa de presă dacă este mulţumit de Ianis Hagi şi dacă este adevărat că se gândeşte să-l cedeze în vară. Gerrard susţine însă că Ianis Hagi l-a impresionat atât cu abilităţile sale, cât şi cu felul în care se pregăteşte pentru meciuri.

”Suntem foarte mulţumiţi de Hagi, este un elev eminent şi genul de care trebuie să tragi să-l scoţi de pe terenul de antrenament, este mereu în sala de gimnastică sau în cea de analiză. Este unul dintre cei pe care îi forţăm, deoarece suntem încântaţi de el şi mai are multe de oferit”, a spus Steven Gerrard.

Iansi Hagi, cifre destul de bune în acest sezon

Ianis Hagi a fost în vară transferat definitiv de Ranges, după ce în a doua jumătate a sezonului trecut a fost împrumutat de la Genk. Internaţionalul român a impresionat prin calităţile sale, dar a avut şi momente mai puţin reuşite.

Cu toate acestea, cifrele din acest sezon ale lui Ianis Hagi sunt destul de bune. Mijlocaşul de 22 de ani a avut în total 29 de apariţii pentru Rangers, timp în care a marcat de 4 ori şi a reuşit 11 assist-uri.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare