Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Balint după ce UTA traversează o perioadă excelentă! ”Luăm fiecare partidă în parte!” Ce obiectiv are echipa

Ce a declarat Balint după ce UTA traversează o perioadă excelentă! ”Luăm fiecare partidă în parte!” Ce obiectiv are echipa

UTA

Comentarii

Formaţia UTA Arad a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a Ligii 1.

Golurile au fost marcate de Miculescu ’74 şi Roger ’82. Echipa este pe locul 5, cu 11 puncte, dar antrenorul arădenilor nu se gândeşte la play-off. De asemenea, el le-a mulţumit şi suporterilor, care au venit în număr mare la stadion. 

Balint: ”Luăm fiecare partidă în parte!” 

”Obiectivul nostru e următorul meci, de la Mediaş. Luăm fiecare partidă în parte. Ştiam că e un meci foarte greu de câştigam. I-am analizat, ştiam de ce e capabilă, o echipă foarte bine organizată capabilă de contre foarte periculoase. D-aia a fost important să reacţionăm foarte bine. Cred că am reuşit în mare parte şi am avut grijă la fazele fixe. Am reuşit să deblocăm jocul după o fază fixă, am făcut ce trebuia, iar golul doi a venit ca o descătuşare.

Mă bucur că se demonstrează că avem o bancă puternică. S-a văzut, au venit cu plusul de care aveam nevoie, exact ca în etapa precedentă, cu Craiova. E satisfacţie, le mulţumesc suporterilor. Voluntariul nu spune aşa multe ca FCSB şi Craiova, precedentele noastre adversare, dar iată că publicul a venit şi le mulţumim. Felicit şi Voluntariul, e o echipă capabilă să dea o replică foarte bună oricărei echipe din Liga 1. Am fost echipa care a controlat ostilităţile şi a obţinut ce trebuia", a mai spus Balint.

Afla mai multe despre: uta-balint-liga 1 

viewscnt
Articole similare