Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Bogdan Andone, după victoria dramatică din manşa tur cu CS Mioveni

Ce a declarat Bogdan Andone, după victoria dramatică din manşa tur cu CS Mioveni

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a câştigat în prelungiri manşa tur a barajului cu CS Mioveni, scor 1-0, la capătul unei partide în care moldovenii au ratat câteva ocazii uriaşe.

„Este o victorie muncită! Băieţii mei merită felicitări pentru că au luptat şi au crezut. A fost un meci dificil, împotriva unei echipe care s-a apărat cu toţi jucătorii. Ştiam ce ne aşteaptă şi, repet, băieţii mei merită felicitări pentru cum au crezut, cum au luptat, cum s-au bătut pentru fiecare minge şi au pus presiune până la ultima fază a meciului.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Astăzi nu s-a simţit nici o presiune, asta e partitura pe care am pregătit-o: să-i desfacem şi să avem răbdare. Din situaţiile pe care le-am creat nu am reuşit însă să marcăm. Ne va aştepta un joc dificil în retur, dar cu acest rezultat acum avem prima opţiune de a rămâne în Liga 1!”, a declarat Bogdan Andone.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

FC Botoşani a învins vineri seara, pe teren propriu, scor 1-0, pe CS Mioveni, în prima manşă a barajului pentru promovare/menţinere în Superligă. Returul de la Mioveni se dispută vineri, 24 mai.

Afla mai multe despre: fc botoşanibogdan andonesuperliga 

viewscnt
Articole similare