Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Emma Răducanu, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open! ”Să joc cu Simona ar fi un test adevărat să văd la ce nivel sunt!”

Ce a declarat Emma Răducanu, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open! ”Să joc cu Simona ar fi un test adevărat să văd la ce nivel sunt!”

Tenis

Comentarii

Emma Răducanu a declarat, joi, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open, că tatăl său îi este alături la Cluj-Napoca, deoarece nu ar fi ratat ocazia de a veni în ţara sa de origine.

Ce a declarat Emma Răducanu, după ce s-a calificat în sferturile de finală ale Transylvania Open

“Înseamnă mult faptul că tatăl meu este aici, în ţara sa. În mod normal nu face deplasările cu mine, dar pentru că este vorba de România, el trebuia să vină, categoric. Nu ar fi ratat ocazia. Este minunat să îl am alături de mine, nu a fost la New York, iar acum poate să experimenteze din bucuria de după un succes. Cu toţii ne simţim foarte confortabil şi bineveniţi aici”, a spus Răducanu în conferinţa de presă de după meciul cu Ana Bogdan.

Sportiva a menţionat că o confruntare cu Simona Halep ar fi extraordinară pentru ea. “Am un meci foarte greu cu Marta mâine. Să joc cu Simona ar fi extraordinar pentru mine, ar fi un test adevărat ca să văd la ce nivel sunt, cu o campioană adevărată. Este unul dintre idolii mei”, a spus Emma Răducanu. 

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, trecând în optimi de Ana Bogdan, locul 106 WTA. Răducanu s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi 29 de minute.

În faza următoare, Răducanu o va întâlni pe sportiva din Ucraina, Marta Kostiuk, locul 55 WTA.

Afla mai multe despre: tenis-emma răducanu-cluj napoca 

viewscnt
Articole similare