You are here:

Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1. Aspectul care îl îngrijorează pe antrenorul liderului

Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău, după ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-1. Aspectul care îl îngrijorează pe antrenorul liderului

Superliga

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile la finalul ”derby-ului studenţesc” dintre ”U” Cluj şi Universitatea Craiova, încheiat la egalitate, scor 1-1. ”Moţul” este de părere că prestaţia elevilor săi din actul secund ar putea fi pusă şi pe seama unei presiuni, ce a intervenit după ce ”Şepcile Roşii” s-au instalat pe fotoliul de lider.

„Am scăzut uşor intensitatea, dar nu e uşor, am jucat cu Craiova, te poate pune în dificultate. Dacă noi ţineam mai mult de mingea, câştigam şi azi. Dar s-a descurcat bine Craiova, poate şi pe fondul nostru de oboseală. Jucătorii sunt foarte supăraţi. Dacă arătam şi în repriza a doua cum am arătat în prima, câştigam.

Trebuie să jucăm cum am jucat cu Rapid. Sunt multe motive pentru care nu am reuşit să ţinem de minge. Analizăm de ce nu am ţinut de minge în repriza a doua. Adversarul ne-a şi lăsat să construim. Poate e presiune, e teamă.

Aveau jucătorii nevoie să îi impulsionez în timpul meciului, să fie o echipă scurtă. Craiova combină bine dacă îi dai spaţii. Aveam nevoie să fim o echipă scurtă”, a spus Neluţu Sabău.

Universitatea Cluj este lider în Superliga, cu 22 de puncte după 10 partide, urmată de Oţelul Galaţi, cu 17 puncte, dar cu un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: superligau cluj 

viewscnt
Articole similare