Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Joachim Low după ce Germania a fost eliminată pentru prima dată în istorie din grupele Cupei Mondiale

Ce a declarat Joachim Low după ce Germania a fost eliminată pentru prima dată în istorie din grupele Cupei Mondiale

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a declarat după eliminarea de la Cupa Mondială în faza grupelor că dezamăgirea este imensă, însă a precizat că germanii nu meritau să se califice în faza următoare.

“În acest moment este greu de spus de ce am fost eliminaţi. Dezamăgirea este imensă. Nu meritam să câştigăm din nou Cupa Mondială, nu meritam să ne calificăm în optimi. La acest meci echipei i-au lipsit uşurinţa din joc şi clasa. A lipsit şi dinamismul care duce la ocazii. Am meritat să fim eliminaţi”, a spus Low, potrivit fifa.com.

Potrivit bundesliga.com, Joachim Low consideră că el este responsabil după acest eşec. “Astăzi a pierdut tot fotbalul german. Eu sunt primul care trebuie să îşi pună întrebări în privinţa sa. Trebuie să reflectez, dar eu sunt responsabil pentru echipă. Nu mi-aş fi imaginat că putem pierde în faţa Coreei de Sud. Mâine vom discuta pentru a vedea cum vor continua lucrurile”, a adăugat tehnicianul.

Reprezentativa Germaniei, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată de la Cupa Mondială după faza grupelor, fiind învinsă de Coreea de Sud, miercuri, cu scorul de 2-0, în ultima etapă a grupelor competiţiei din Rusia.

Sud-coreenii au marcat ambele goluri în minutele de prelungire, 90+3 şi 90+6, primul fiind acordat după consultarea VAR. La meciul de la Kazan, au înscris Young-Gwon Kim ‘90+3 şi Heung-Min Son ‘90+6.

Afla mai multe despre: joachim lowgermaniacoreea de sudcupa mondiala 

viewscnt
Articole similare