adplus-dvertising
You are here:

Ce a declarat Mihaela Buzărnescu înainte să plece la Tokyo! "Mă las de tenis dacă câştig o medalie!"

Ce a declarat Mihaela Buzărnescu înainte să plece la Tokyo! "Mă las de tenis dacă câştig o medalie!"

Tenis

Comentarii

CS Dinamo a anunţat, miercuri, că Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista calificaţilor la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Înainte să plece la Tokyo, Mihaela Buzărnescu a fost foarte onorată că are posibilitatea să reprezinte România la o astfel de competiţie. E a glumit şi a declarat că se lasă de tenis dacă va câştiga o medalie la Tokyo. 

"Mă las de tenis dacă câştig o medalie!"

"Pentru mine rămâne în istorie, o legendă şi pot spune că sunt fericită şi că mi-a fost demonstrată munca mea de-a lungul vieţii şi tot ce am realizat pentru că mi-am dorit să pot participa la un campionat olimpic.

Sunt atât de mândră şi onorată că reprezint România şi sper să joc bine pentru că în ultima vreme joc mai bine şi mă simt mai bine şi sper să vină nişte meciuri bune. Aş fi plătit eu ca să fiu acolo pentru că îmi doresc enorm acest lucru şi mă bucur că s-a realizat.

Eram deja resemnată şi a venit veste în urmă cu câteva zile şi nici nu am avut timp să mă bucur că a trebuit să fac foarte multe formalităţi ca să pot pleca. În tenis, ştiţi cum e, nu contează atât de mult clasamentul, cotează forma din ziua respectivă  Nu trebuie să te bazezi pe clasametul unei jucătoare sau adversare, dar bineînţeles dacă s-au retras câteva jucătoare de tot sigur că este o şansă în plus. 

Ar fi ideal să ajung în semifinale sau să mă bat pentru o medalie! Mă las de tenis după aia! Nu, glumesc! Eu am mai jucat acolo un ITF mai mare şi am făcut finala, deci ştiu centralul, am jucat vreo 3 sau 4 meciuri acolo.

Sunt sigură că fiecare are motivul ei pentru care nu participă şi trebuie întelese. Fiecare ştie mai bine, eu nu pot să judec pe nimeni, este alegerea fiecarei jucatoare, eu pot să spun doar despre mine că îmi doaream foarte mult sa merg. Sigur că este ca şi un Grand Slam, mai mult poate, fiind doar la 4 ani, aşa că da, o medalie olimpică e unică", a declarat Mihaela Buzărnescu înainte să plece la Tokyo. 

Pe lista anunţată până acum de COSR pentru Jocurile Olimpice se aflau până acum, la tenis, Raluca Olaru şi Monica Niculescu.

viewscnt
Articole similare