Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat portarul lui FC Botoşani după ce a făcut minuni în victoria contra Craiovei! ”Ar fi fantastic să facem din nou asta!”

Ce a declarat portarul lui FC Botoşani după ce a făcut minuni în victoria contra Craiovei! ”Ar fi fantastic să facem din nou asta!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat pe terenul lui CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în etapa a III-a a Ligii I.

Acesta este al treilea meci la rând fără victorie pentru gazde, după 1-4, cu FCSB, în etapa a II-a, şi după 0-0, cu FC Laci, în Conference League. Au marcat: Gustavo '40 / Ongenda '49, Enriko Papa '53.

La sfârşitul partidei, Eduard Pap a fost declarat omul partidei, graţiei intervenţiilor salvatoare din meci. Portarul a declarat că ar fi incredibil să se califice din nou în play-off FC Botoşani. 

”Pentru Botosani ar fi o performanţă magnifică!”

”Mă bucur că am făcut un meci bun şi am luat cele 3 puncte. Până la urmă, ăsta era obiectivul, l-am îndeplinit şi nu ne rămâne decât să ne bucurăm.

Greu, infernal, în special primă repriza, inuman, nu se poate sa joci fotbal. E aproape imposibil să respiri afară, dar să mai şi depui efort.

Ne bucurăm că am făcut 4 puncte cu Steaua şi cu Craiova, 3 puncte cu Voluntari, este un început la care nu se gândea nimeni. Daca şi anul acesta vom merge în play-off, al treilea an la rând, pentru Botosani ar fi o performanţă magnifică”, a spus după meci, portarul lui FC Botăşani, Eduard Pap. 

După acest rezultat, CSU Craiova este pe locul 12, cu trei puncte, iar FC Botoşani, pe locul 3, cu şapte puncte. Lider este CFR Cluj, cu nouă puncte, iar Rapid este pe locul 2, cu şapte puncte.

Afla mai multe despre: botoşani-craiova-pap 

viewscnt
Articole similare