Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a discutat Victor Piţurcă cu secretara lui Răzvan Burleanu: ”Pe urmă am văzut că Gică Hagi şi Gică Popescu au fost duşi la tribuna a doua!”

Ce a discutat Victor Piţurcă cu secretara lui Răzvan Burleanu: ”Pe urmă am văzut că Gică Hagi şi Gică Popescu au fost duşi la tribuna a doua!”

Echipa națională

Comentarii

Victor Piţurcă a vorbit despre relaţia pe care o are cu Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Fostul selecţioner a dezvăluit că nu a vorbit aproape deloc cu şeful de la FRF. Singurele dăţi când s-au intersectat au fost cu ocazia meciurilor de la EURO pe care România le-a jucat acasă. 

Piţurcă a fost invitat la meciul Ucrainei de la EURO 2020, pe care l-a jucat la Bucureşti, dar nu a dorit să meargă, deoarece nu i s-a asigurat loc de parcare. 

”Pe urmă am văzut că Gică Hagi şi Gică Popescu au fost duşi la tribuna a doua!”

”Niciodată n-am fost invitat! Chiar atunci după ce s-a terminat şi ne-am calificat pentru Franţa, era echipa mea, o echipă formată de mine. Primele trei rezultate şi-au pus amprenta asupra calificării. Singura discuţie pe care am avut-o cu el am avut-o când eram aici, la voi, la acel turneu final, şi am fost invitat la un meci.

El m-a sunat, dacă o să vin la meci, i-am spus 'cred că o să vin'. Pe urmă m-a sunat secretara, şi am întrebat-o 'domnişoara, în invitaţie am şi parbriz? (n.r. - loc de parcare)', 'A, nu, nu aveţi parbriz'. Păi, staţi puţin, cum mă invitaţi fără parbriz? Îmi pare foarte rău dar nu mai pot să vin şi am refuzat. Pe urmă am văzut că Gică Hagi şi Gică Popescu au fost duşi la tribuna a doua”, a spus Victor Piţurcă, la PRO Arena. 

Afla mai multe despre: românia-piţurcă-răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare