Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a făcut Novak Djokovic după ce a câştigat turneul de la Wimbledon

Ce a făcut Novak Djokovic după ce a câştigat turneul de la Wimbledon

Tenis

Comentarii

La trei zile după ce a câştigat turneul de la Wimbledon, Novak Djokovic a mers, miercuri, în Bosnia, pentru a inaugura terenuri de tenis într-un "parc arheologic”, al cărui manager susţine că găzduieşte o piramidă şi unde jucătorul sârb se întoarce adeseori.

După o primă vizită în 2020 la "Parcul Piramidei Bosniace a Soarelui”, pe care Djokovici îl descrisese drept "paradisul pe pământ”, s-a întors acolo de cel puţin patru ori, singur sau cu familia, întotdeauna primit foarte călduros de către proprietarul, Semir Osmanagic, scrie lefigaro.fr.

Potrivit acestuia din urmă, un om de afaceri bosniac pasionat pentru civilizaţiile antice, ideea construirii unui centru regional de pregătire a apărut în timpul ultimei vizite a lui Djokovici din martie.

"Am convenit să construim două terenuri în parcul nostru pentru antrenamentul jucătorilor de top, unul în ciment şi celălalt pe zgură”, a anunţat recent Semir Osmanagic.

Pe tot parcursul zilei au fost organizate festivităţi şi turnee pentru inaugurarea acestor terenuri înconjurate de copaci, inclusiv mai multe meciuri demonstrative, inclusiv unul între Novak Djokovici şi croatul Ivan Dodig.

Exploratorul bosniac Semir Osmanagic susţine de douăzeci de ani că a descoperit nu una, ci mai multe piramide construite de o civilizaţie misterioasă lângă Visoko.

În plus, echipele sale curăţă de câţiva ani galerii subterane din apropierea "piramidei Soarelui” despre care se laudă cu efecte benefice pentru sănătatea vizitatorilor, al căror număr a crescut considerabil de când Djokovici a mers acolo.

Djokovici a explicat pentru AFP în 2020 că s-a simţit "regenerat” după o vizită la aceste galerii subterane.

Afla mai multe despre: novak djokovic 

viewscnt
Articole similare