Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a observat Mirel Rădoi după ce a revenit pe Stadionul Steaua! A avut cerinţe importante înainte de România - Armenia: "Am discutat cu cei de aici"

Ce a observat Mirel Rădoi după ce a revenit pe Stadionul Steaua! A avut cerinţe importante înainte de România - Armenia: "Am discutat cu cei de aici"

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a revenit în Ghencea, de această dată ca selecţioner al naţionalei României, care va juca meciul cu Armenia pe Stadionul Steaua, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Cerinţele lui Mirel Rădoi la revenirea pe Stadionul Steaua

Meciul important din grupa preliminară dintre România şi Armenia are loc în Ghencea, iar Mirel Rădoi a avut câteva cerinţe în privinţa gazonului, pe care organizatorii le-au respectat. După ce a jucat cu FCSB pe vechiul stadion, el a tras primele concluzii despre noua arenă. 

"Pentru jucători nu ştiu cât contează, pentru mine contează! 15 ani am locuit în cartier aici, nouă ani am jucat la echipa asta, pentru mine e ca şi cum m-aş întoarce acasă. Nu ştiu cât va conta pentru jucători lucrul ăsta, dar pe început de joc va conta cum vor reacţiona suporterii în tribună, prin prisma evoluţiei noastre.

Dimensiunile terenului sunt la fel. Gazonul, chiar dacă a fost puţin mai mare... Am discutat cu cei de aici şi ţin să le mulţumesc că au tuns gazonul mult mai scurt decât îl tundeau la meciurile lor de acasă, pentru că trebuie să avem cam aceleaşi condiţiişi cantitate de apă deasupra ierbii, şi firul de iarbă, cum ne antrenăm la Mogoşoaia. Aşa trebuie să jucăm şi meciul de acasă, cu aceeaşi înălţime de iarbă, cu aceeaşi cantitate de apă, ca jucătorii să aibă aceeaşi circulaţie, să fie deja obişnuiţi", a declarat selecţionerul României în conferinţa de presă.

"Pe stadion, fiind puţin mai mic acum la capacitate, în loc de 25.000 de persoane, câte ar fi fost pe arenă, probabil că vor fi 15.000 de oameni. În rest, nu diferă cu mult, din contră, e un stadion nou. Lume sigur că va fi şi mâine seară, oameni foarte călduroşi, indiferent de rezult şi  vor fi aproape de jucători", a adăugat Mirel Rădoi. 

România - Armenia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022, live text pe Telekomsport.ro

Naţionala României va întâlni Armenia, luni, de la ora 21.45, pe Stadionul Steaua, în grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale. Apoi, în ultimele două etape ale grupei, România va juca tot acasă cu Islanda, la 11 noiembrie, şi în deplasare cu Liechtenstein, la 14 noiembrie.

Afla mai multe despre: stadion steauaromania armeniamirel radoi 

viewscnt
Articole similare