Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a observat omul care a salvat un punct pentru CFR în Conference League: ”O să fie un parcurs foarte greu!”

Ce a observat omul care a salvat un punct pentru CFR în Conference League: ”O să fie un parcurs foarte greu!”
Comentarii

Yuri Matias, marcatorul unicului gol al CFR-ului din partida cu Ballkani, a oferit o reacţie la finalul meciului.

Echipa CFR Cluj a încheiat la egalitate joi seara la Pristina, scor 1-1, cu echipa FC Ballkani, în primul ei joc din grupa G a Conference League. Armend Thaci a înscris, în minutul 62, primul gol al meciului de pe stadionul Fadil Vokrri, din Pristina. Golul egalizator a fost înscris în minutul 90+1 de către Yuri.

La finalul meciului, Yuri a oferit mai multe declaraţii. El spune că o fie un parcurs greu pentru FCSB în Conference League. 

”O să fie un parcurs foarte greu!”

”Nu ne bucurăm pentru un rezultat de egalitate, dar, pentru ce s-a întâmplat la meci, a fost bun punctul acesta. Ei nu au avut multe ocazii, au avut multe mingi, dar ocazii doar 2-3. Şi noi am avut multe ocazii.

O să fie un parcurs foarte greu, nu există nicio echipă slabă la cupele europene. Toate echipele sunt bune şi sper că vom face rezultate bune. Aici o să fie greu (n.r. acasă la FC Ballkani), atmosfera e foarte frumoasă. Sper să mai avem meciuri cu o aşa atmosferă.

Să fie alături şi ai noştri meciul viitor (n.r în Conference League) şi duminică (n.r. la meciul cu Universitatea Craiova din Superligă)”, a spus Yuri, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: conference league-cfr-yuri 

viewscnt
Articole similare