Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a păţit Sebastian Colţescu după izbucnirea scandalului de rasism. Arbitrul se confruntă cu încă o problemă

Ce a păţit Sebastian Colţescu după izbucnirea scandalului de rasism. Arbitrul se confruntă cu încă o problemă

Fotbal intern

Comentarii

Arbitrul român Sebastian Colţescu (43 de ani) se confruntă cu o nouă problemă, în plin proces pentru a-şi reabilita imaginea, după scandalul de rasism iscat la meciul PSG - Istanbul BB, din Champions League.

Sebastian Colţescu, depistat pozitiv cu COVID-19

Aflat la ultimul meci pe plan internaţional, Sebastian Colţescu a fost în mijlocul unui presupus scandal de resism, după ce a rostit cuvântul "negru". 

Iar arbitrul se confruntă cu încă o problemă. Recent, Sebastian Colţescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi nu s-a prezentat la testele fizice zonale din Oltenia, conform ProSport. 

Colţescu a lipsit motivat, din cauza infectării, dar oricum fusese retras de la delegări de CCA, după scandalul de la Paris. 

Colţescu va fi apărat de unul dintre cei mai tari avocaţi. Cine este Josep Vandellos

Potrivit Sport.es, care dă informaţia pe surse, Sebastian Colţescu va fi apărat de Josep Vandellos, unul dintre cei mai tari avocaţi care activează în lumea sportului. Stabilit în Valencia, Josep Vandellos a reprezentat de-a lungul anilor, cu succes, o mulţime de sportivi şi cluburi în procesele internaţionale.

Josep Vandellos are o relaţie foarte bună inclusiv cu FIFA, după ce a fost inclus în lista cu 21 de avocaţi ai forului internaţională, care oferă asistenţă gratuită celor care nu-şi pot permite un astfel de serviciu.

Afla mai multe despre: sebastian coltescusebastian coltescu covid 19 

viewscnt
Articole similare