You are here:

Ce a putut să declare selecţionerul Ungariei după eşecul cu 1-2 în faţa României U21: ”Ne aşteptam la asta de la români”

Ce a putut să declare selecţionerul Ungariei după eşecul cu 1-2 în faţa României U21: ”Ne aşteptam la asta de la români”

Echipa națională

Comentarii

Zoltan Gera, selecţionerul Ungariei U21, spune că şi-a felicitat jucătorii pentru felul în care au evoluat cu România U21, meci câştigat de ”tricolori” cu 2-1, în grupele Campionatului European de Tineret. Însă Gera susţine că s-a enervat când a văzut golul înscris de Paşcanu dintr-o centrare din corner.

România U21 a reuşit o victorie importantă în faţa naţionalei similare a Ungariei, în grupele Campionatului European de Tineret. Jucătorii lui Adi Mutu s-au impus cu 2-1 la capătul unui meci tensionat, în care maghiar au evoluat în inferioritate numerică încă din prima repriză. La final, Zoltan Gera spune că a fost mândru de jucătorii săi.

Ce a declarat selecţionerul Ungariei U21 după eşecul cu 1-2 în faţa României

Zoltan Gera spune că jucătorii săi au făcut un meci foarte bun, chiar dacă au jucat în inferioritate numerică. Selecţionerul Ungariei U21 susţine însă că s-a enervat când a văzut golul de 2-1 marcat de România, prin Paşcanu, după o centrare din corner:

”După eliminare (n.r. Szoke a văzut al doilea galben, în minutul 41) le-am zis jucătorilor în vestiar că suntem foarte mândri de ei. Au avut o evoluţie foarte bună în meciul de astăzi (n.r. de aseară). Jos pălăria în faţa lor, mai ales pentru cum au jucat în a doua repriză. Am jucat bine şi în prima, am avut ocazii.

Îmi pare foarte rău pentru jucători pentru că n-am putut să scoatem măcar un punct după ce noi am deschis scorul. Din păcate, de aici au provenit erorile. Este foarte enervant că am primit gol dintr-un corner. Nu trebuie să primeşti un asemenea gol la acest nivel.

Jucătorii mei sunt dărâmaţi, toată lumea şi-a plecat capul, ceea ce este complet normal în acest moment. Îmi pare rău pentru băieţi. Am putut vedea un joc dur, masculin, pe teren. Diferenţa a fost că jucătorii români au speculat mai bine orice greşeală.

Al doilea cartonaş galben al lui Szoke era legitim, nu l-am văzut pe primul, nu-mi pot spune părere despre el. Românii au jucat mult mai bine la orice fault, dar ne aşteptam la asta. Nu am vrut să primim o mulţime de cartonaşe galbene [...] Adversarul a fost mai rapid, trebuia oprit cumva”, a declarat Zoltan Gera, citat de csakfoci.hu.

În urma acestui rezultat, România U21 a acumulat 4 puncte, la fel ca Germania şi păstrează şanse la calificarea în următoarea fază. Meciul decisiv va fi contra Germaniei U21, marţi, de la 19:00.

Afla mai multe despre: zoltan gera 

viewscnt
Articole similare