Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a putut spune Budescu după accidentarea gravă. I-a lăsat mască pe cei prezenţi. Ciobotariu: "Are ruptură. Nu mai poate evolua, l-am pierdut" | EXCLUSIV

Ce a putut spune Budescu după accidentarea gravă. I-a lăsat mască pe cei prezenţi. Ciobotariu: "Are ruptură. Nu mai poate evolua, l-am pierdut" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu a făcut o glumă amară după accidentarea gravă suferită în meciul FC Voluntari - Farul Constanţa, 1-0. După meci, antrenorul Liviu Ciobotariu a anunţat că l-a pierdut pe cel mai spectaculos jucător din echipă.

Budescu, glumă amară după ce s-a accidentat grav

În minutul 34, Budescu şi-a prins glezna în gazon şi a ieşit pe targă de pe gazon. El va fi supus unor investigaţii suplimentare, dar, din primele informaţii, are o ruptură la tendonul lui Ahile. 

La final, mijlocaşul i-a lăsat mască pe cei prezenţi la stadion. Budescu le-a transmis un mesaj scurt la plecare: "Mă simt bine. Mă duc la grătar".

Pus pe glume nu a fost Liviu Ciobotariu, care a aflat că jucătorul va fi indisponibil mai multe luni. 

"Sunt îngândurat că l-am pierdut pe Budi pentru o perioadă foarte lungă. Are, din câte am înţeles, ruptură de tendon şi îmi pare rău pentru el că nu mai poate evolua şi îi doresc să se refacă cât mai repede, cu toate că la tendon este destul de grav", a anunţat, îngrijorat, antrenorul ilfovenilor. 

FC Voluntari - Farul Constanţa 1-0

Voluntari a primit vizita Farului în a treia etapă a play-off-ului Ligii 1, iar Ricardinho a marcat singurul gol al partidei în minutul 89. În urma acestui rezultat, FC Voluntari e pe locul al treilea, cu 30 de puncte, la egalitate de puncte cu Universitatea Craiova, în timp ce Farul e pe locul al cincilea, cu 25 de puncte.

"Sunt bucuros pentru victorie, am câştigat trei puncte importante. Chiar le-am spus jucătorilor la pauză că presimt că o să marcăm dintr-o fază fixă şi am câştigat acest joc din fază fixă, în minutul 90. Mă bucur, îmi felicit jucătorii. 

Au avut gripă, îi auzeam şi înainte de emci şi  la pauză tuşind, nici nu puteam să dau indicaţii. Au făcut un efort fantastic, mă bucur pentru aceste trei puncte şi sper să avem un parcurs bun în continuare.

Din ce am înţeles, se va lucra la acest teren, îl vom reface total, dar durează. Cred că în ultima etapă nu mai jucăm aici, demarează lucrările că e impracticabil. Vrem să arătăm că nu suntem întâmplător pe aici, este dorinţa mea şi a jucătorilor", a mai spus Liviu Ciobotariu. 

 

Afla mai multe despre: constantin budescuvoluntari farul 

viewscnt
Articole similare