Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a putut spune Denis Alibec, când credea că nu e auzit! "Mânca-ţi-aş, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!". Momente tensionate după Astra - U Craiova

Ce a putut spune Denis Alibec, când credea că nu e auzit! "Mânca-ţi-aş, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!". Momente tensionate după Astra - U Craiova

Superliga

Comentarii

Denis Alibec a fost omul meciului în victoria Astrei împotriva lui U Craiova, scor 1-0, dar a primit şi o veste proastă. Atacantul e suspendat pentru partida cu CFR Cluj, din etapa următoare, iar fotbalistul a fost surprins în timp ce îi reproşa centralului Andrei Chivulete galbenul acordat.

Astra - U Craiova 1-0

Alibec a fost avertizat în minutul 51 în urma unui fault asupra lui Bălaşa. Atacantul Astrei a intrat direct în fostul său coechipier, iar arbitrul Andrei Chivulete nu a stat pe gânduri şi i-a arătat cartonaşul galben fotbalistului. Denis a protestat vehement, pentru că şi-a dat seama că acest avertisment îl aduce în stare de suspendare pentru partida din etapa următoare, când trupa lui Bogdan Andone întâlneşte campioana CFR Cluj, în Gruia.

Denis Alibec, reproş pentru Andrei Chivulete

La finalul partidei, Alibec a fost auzit cum îi reproşează lui Chivulete cartonaşul galben acordat: "Domnul arbitru, îmi dai galben, mânca-ţi-aş, să nu joc cu CFR-ul? Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!", a fost replica lui Denis Alibec, la finalul partidei cu U Craiova. 

În faţa reporterilor, acelaşi atacant a susţinut că decizia centralului a fost exagerată: "Da, am luat un galben foarte prostesc, părerea mea că nu a fost. Bălaşa s-a băgat în faţa mea şi e normal că am intrat în el", a declarat, dezamăgit, atacantul Astrei. 

De asemenea, Alibec a rezumat şi victoria, care o aduce pe Astra pe primul loc în Liga 1: "Suntem foarte bucuroşi. Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm acest meci, cred că meritat, putea să fie 3, 4-0 şi cred că merităm primul loc. Fără ceilalţi colegi nu puteam să reuşim niciodată. Aţi văzut cum se apără, ca nişte eroi, şi e normal ca noi să marcăm pentru ei", a mai spus Alibec. 

Afla mai multe despre: denis alibecastraastra u craiovacfr cluj astrasuspendare denis alibec 

viewscnt
Articole similare