You are here:

Ce a putut spune Lunin, portarul de la Real Madrid, după greşeala făcută în România - Ucraina: „Le-am zis asta colegilor!”

Ce a putut spune Lunin, portarul de la Real Madrid, după greşeala făcută în România - Ucraina: „Le-am zis asta colegilor!”

Echipa națională

Comentarii

Portarul ucrainean Andriy Lunin, care a greşit la faza premergătoare golului marcat de Nicolae Stanciu la meciul Ucrainei cu România, scor 0-3, a declarat că le-a prezentat scuze colegilor săi, relatează AFP.

Cum a reacţionat Lunin după România - Ucraina

„Prima mea greşeală a schimbat cursul meciului. Am prezentat deja scuze echipei mele", a recunoscut Lunin, care s-a bucurat de un sezon remarcabil la Real Madrid, suplinindu-l perfect pe Thibaut Courtois, care a fost accidentat în cea mai mare parte a sezonului.

„Aş putea cu siguranţă să vă vorbesc despre aceste greşeli, dar trebuie să le discutăm între noi", a declarat selecţionerul Ucrainei, Serghei Rebrov, într-o conferinţă de presă, fără a menţiona în mod special eroarea lui Lunin.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. Victoria vine la o zii după ce selecţionerul Edward Iordănescu a împlinit 46 de ani. Tricolorii au fost susţinuţi din tribune de zeci de mii de suporteri.

Golurile României au fost marcate de Stanciu (29), R. Marin (53) şi Drăguş (57).

Afla mai multe despre: luninucrainaromaniaeuro 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul