You are here:

Ce a putut spune selecţionerul Slovaciei despre un posibil egal cu România: „Ştiu foarte bine ce înseamnă asta!”

Ce a putut spune selecţionerul Slovaciei despre un posibil egal cu România: „Ştiu foarte bine ce înseamnă asta!”

EURO

Comentarii

România va întâlni Slovacia, miercuri, de la 19:00, în Grupa E de la EURO 2024.

Declaraţiile făcute de selecţionerul Slovaciei înainte de marele meci cu România

Francesco Calzona, selecţionerul italian al Slovaciei, a spus că este conştient de faptul că un egal ar însemna calificarea ambelor echipe în optimile de finală. În ciuda acestui aspect, selecţionerul a confirmat că meciul se va desfăşura în condiţii normale, fără să caute „blatul”.

„România e o echipă bună din punct de vedere fizic şi tactic. Va fi un meci greu pentru noi. Însă noi avem stilul nostru de joc şi nu aş schimba prea multe. Vom încerca să ne facem jocul şi să nu primim gol. Cred că eu şi băieţii merităm să ne calificăm în runda următoare.

Suntem atenţi la toată echipa. România are un grup bun şi îmi place spiritul pe care-l arată şi că nu renunţă niciodată. Nu vreau să vorbesc de un jucător în particular. Îmi e frică de grup, mai ales că România a arătat foarte bine în prima rundă.

Nu comentez ce a scris presa internaţională. Suntem profesionişti, ştim că un egal ne ajută să ne calificăm, dar asta nu înseamnă nimic. Şi merităm să ne calificăm, pentru că am jucat un fotbal bun. Mâine ne vom face jocul şi sperăm să câştigăm. Dacă se termină egal şi asta ne ajută să mergem mai departe, va fi ceva binevenit”, a spus Francesco Calzona, selecţionerul italian al Slovaciei.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 26 iunie, la ora 21 00, Ruby va concerta. Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: slovaciaromaniaeuro 

viewscnt
Articole similare