Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a remarcat Basarab Panduru după ce a analizat prestaţia CFR-ului cu Pyunik Erevan: ”E singurul antrenor care face asta!”

Ce a remarcat Basarab Panduru după ce a analizat prestaţia CFR-ului cu Pyunik Erevan: ”E singurul antrenor care face asta!”

CFR Cluj

Comentarii

Basarab Panduru a fost prezent în studioul Orange Sport, unde a analizat prestaţia CFR-ului din preliminariile Champions League.

Echipa CFR Cluj a remizat, marţi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia armenă Pyunik Erevan, în prima manşă a turului 1 preliminar din Liga Campionilor. Echipa lui Dan Petrescu nu a reuşit să marcheze, dar nu ar trebui să aibă prea mari probleme pentru retur. 

CFR este expertă în a câştiga meciuri la limită, iar acest lucru a fost pus în evidenţă şi de Basarab Panduru. Expertul Orange Sport susţine că ardelenii nu vor avea probleme în retur şi a scos în evidenţă faptul că Dan Petrescu schimbă fazele fixe în funcţie de adversar. 

”Nu am înţeles formaţia. Întâi joci 4-3-3. După 4-2-3-1. Parcă era un 4-4-2. S-au cam schimbat sistemele. Eu spun că dacă CFR-ului băga echipa bună a lor... Totuşi, după primul meci nu vreau să vorbesc de jucători. Nu e corect. Trebuie să îi lăsăm pe jucători să evolueze.

Până la urmă, rezultatul este bun. Nu cred că se poate întâmpla absolut nimic. Dacă îşi văd de joc, nu are ce să se întâmple. Eu nu văd ce ar putea să se întâmple. Adversarii de azi mi s-a părut că nu au nicio putere.

Nu e nicio problemă că e la limită. CFR a câştigat titlul aşa. Au câştigat titlul cu multe meciuri câştigate cu 1-0. Ăsta este rezultatul care îţi convine. Petrescu face acele declaraţii ca să aibă dreptate indiferent de rezultat. 

Îmi place de el. Cred că este singurul antrenor, s-ar putea să greşesc. El e singurul antrenor care schimbă fazele fixe în funcţie de cum se apără adversarul. Vezi antrenor care are şablon. Se vede. El schimbă. Face anumite scheme”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Returul este programat la 13 iulie.

Afla mai multe despre: cfr-panduru-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare