Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a spus Adi Vasile după CSM Bucureşti - Bietigheim: ”Chiar mi-a făcut plăcere, a fost un meci de handbal adevărat!”

Ce a spus Adi Vasile după CSM Bucureşti - Bietigheim: ”Chiar mi-a făcut plăcere, a fost un meci de handbal adevărat!”

Handbal

Comentarii

Vicecampioana en-titre la handbal feminin, CSM Bucureşti, a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, cu formaţia SG BBM Bietigheim, scor 28-28 (13-16), în al treilea meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Adi Vasile, antrenorul celor de la CSM, a fost mulţumit la finalul meciului. El a scos în evidenţă erorile care au fost comise în prima repriza a meciului. De asemenea, Adi Vasile spune că acesta a fost un meci de handbal adevărat. 

”Chiar mi-a făcut plăcere, a fost un meci de handbal adevărat!”

”Din punctul meu de vedere, a fost un meci frumos, echilibrat, ce a pus faţă în faţă două echipe care se provoacă una pe alta foarte bine. Trebuie să recunosc că Bietigheim e o echipă foarte, foarte bună, unde se văd foarte bine relaţiile de joc. Chiar mi-a făcut plăcere, a fost un meci de handbal adevărat!

Mă bucură caracterul de care am dat dovadă în final pentru a reveni. Sunt bucuros de rezultat, e foarte importantă maturitatea cu care am reuşit să gestionăm un final în care putea câştiga oricare dintre echipe.

Cred că în prima repriză am avut un moment în care am înlănţuit prea multe greşeli tehnice, dar şi ratări, iar asta i-a permis lui Bietigheim să se distanţeze. N-am început la fel de bine partida cum am făcut-o în ultimele două meciuri.

Pe de altă parte, mă bucură foarte mult caracterul nostru. Am rămas concentraţi şi am putut reveni în acest meci, sunt mândru de fete. E echilibru. Am avut nişte parade importante, apoi a venit rândul lor să aibă unele parade importante.

Cred că întreg meciul a stat în zodia echilibrului. Mulţumesc sălii, a pus constant presiune pe adversare, iar asta ne-a ajutat să revenim”, a transmis Adi Vasile la finalul partidei.

CSM Bucureşti - SG BBM Bietigheim, scor 28-28, în grupa A a Ligii Campionilor

Principalele marcatoare pentru CSM au fost Cristina Neagu – 8 şi Crina Pintea - 6, iar de la echipa germană s-au remarcat Kudlacz-Gloc – 5 şi Mala – 5.

În primele două dispute ale grupei, CSM Bucureşti a obţinut victorii, 30-28 cu Krim Ljubljana şi 33-26 cu Brest Bretagne Handball.

Etapa a IV-a programează pentru CSM Bucureşti meciul în deplasare, în 9 octombrie, cu Odense Handball.

În grupa B din Liga Campionilor joacă şi campioana Rapid Bucureşti. Trofeul este deţinut de formaţia norvegiană Vipers Kristiansand. 

Afla mai multe despre: csm bucureşti-adi vasile-handbal 

viewscnt
Articole similare